RAPID BUCURESTI

RAPID BUCURESTI

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre RAPID BUCURESTI. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Rapid revine în Liga 1! 

Ti-a fost greu în ultimii 6 ani pentru ca ai suferit un faliment și o renastere tocmai din Liga a V-a. Cu toate astea, uita-te la tine, RAPIDISTULE, ești mai puternic și pregătit pentru ce urmează.

Urmează sa le aducem aminte cluburile din Liga 1 ce înseamnă Rapid și mai important decat orice, ce înseamnă sa iubesti. 

Pentru că atunci când TU iubești Rapidul eliberezi energii pe care doar în Giulești le poți simți. Lângă Podul Grant renaști la final de săptămână cand joacă Rapidul.

Este momentul sa te pregatesti pentru a reveni acasă. Așa ca, dăm start revenirii tale acasă.

In acest moment, din cauza normelor de distantare sociale in continua schimbare, abonamentele se vand fara loc in felul urmator:

Peluza Nord: 1700 abonamente - 220 lei

Peluza Sud: 1700 abonamente - 260 lei

Tribuna II: 1300 abonamente - 420 lei

Tribuna I: 1450 abonamente - 650 lei

Tribuna 0: 700 abonamente - 1200 lei

Abonament de sustinere: 99 lei

Din cauza normelor de distantare sociale in continua schimbare, abonamentele se vand fara loc. De asemenea, este important sa cunosti următoarele detalii:

Abonamentele sunt valabile pentru toate meciurile de acasă din sezonul regulat 2021-2022. 

Numărul abonamentelor sunt la 50% din capacitatea stadionului Giulesti.

Pana va fi gata casa noastra, vom juca pe Arena Națională meciurile de acasă.

Capacitatea scoasa la vanzare nu mai poate fi mărită din cauza restricțiile pandemice, așa că dacă dorești sa fii sigur ca vei experimenta vacarmul de pe noul Giulesti asigura-te ca îți procuri abonament.

Conform normelor aflate în vigoare, accesul în cadrul incintei sportive este disponibil doar pentru persoanele aflate în una dintre categoriile de mai jos:

• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (dovada vaccinării poate fi descărcată, în format electronic accesând link-ul: https://adulti.renv.ro/users/login)

• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea orei de start a meciului

• Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea orei de start a meciului