RAPID BUCURESTI

RAPID BUCURESTI  - Bilete

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre RAPID BUCURESTI. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

#Impreuna de la distanță! Legenda continuă #Impreuna, de la distanță, în acest sezon. Începe prin glasul tău la golurile Rapidului, continuă prin emoția când auzi “Glasul roților de tren” și mai continuă cu fiecare gând pe care îl ai despre Rapid. Pentru că, legenda continuă prin tine, Rapidistule!După două promovări consecutive ne-am oprit încă un an în Liga 2. Nu este un sentiment plăcut pentru că ar fi fost excelent ca promovarea în Liga 1 să se întâmple anul acesta. Farmecul vieții nu este o linie dreaptă către succes, ci o călătorie în care Rapidul te-a învățat să iubești necondiționat.Sezonul care stă să înceapă găsește Rapidul pregătit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc. Până atunci, locomotiva va trece prin halte pe care le cunoaște și unde o așteaptă bătălii dificile cu echipe de tradiție. Parcă cu mai multă tradiție decât ar fi avut cu multe din echipele primei ligi.Rapid are nevoie de tine să îi fii alături în călătoria noului sezon. Începe prin a te invita să îi fii alături în tribune sau acasă pe canapea, cu sufletul alături de jucători.Pentru că, Rapidistule, tu știi că iubirea nu se declară, ci se dovedește. Și ai dovedit-o din plin de-a lungul timpului când a fost nevoie. E un sezon nou și Rapid are nevoie din nou de tine.Îți poți achiziționa abonamente pentru meciurile din sezonul 2020-2021!Noul sezon este unul ciudat pentru că există posibilitatea ca pandemia să nu te lase să participi fizic la toate meciurile alături de echipă. Jucătorii au nevoie de suportul tău pentru că tu ai făcut mereu diferența. Abonamentul este o dovadă că orice s-ar întâmpla, ești alături de Rapid, dacă este nevoie. Cardul de abonament este mândria oricărui rapidist pentru că arată lumii dovada iubirii vișinii.E un sezon în care există posibilitatea să nu poți participa fizic la meciurile din Regie, așa că îți propunem să primești produse de la magazinul clubului pentru a-ți răsplăti loialitatea după cum urmează:Abonamentul la Tribuna Oficială vine la pachet cu un tricou oficial vișiniu/alb/negru și un șort vișiniu/alb/negru sau tricou de prezentare.

Abonamentul la Tribuna I vine la pachet cu un tricou oficial vișiniu/alb/negru. Abonamentul la Tribuna a II-a vine la pachet cu un tricou polo visiniu/alb/negru. Abonamentul la Peluza vine la pachet cu o tricou vișiniu de antrenament. Pentru a intra în posesia pachetelor de mai sus, după ce completezi detaliile de cumpărare finalizează procesul prin transmiterea informațiilor privind mărimea și culoarea produselor dorite.Din momentul în care vei finaliza cumpărarea abonamentelor, vei primi pachetul format din cardul abonamentului și produsele aferente, în termen de 18 zile lucrătoare. Ne-am dori ca timpul să fie mai scurt până la primirea cardului și produselor, dar restricțiile de livrare între fabrica Macron din Italia și București nu ne permit să livrăm într-un timp mai scurt.În cazul în care vei putea participa fizic la meci, dar cardul nu a ajuns, vei primi pe mail cardul cu codul de bare sub formă de e-ticket cu care poți participa la meciuri.Sezonul începe cu tine alături de Rapid!

Îți mulțumim că ai decis să fii alături de Rapid chiar și de la distanță, momentan.

Accesează link-ul de mai jos, mergi în josul paginii, introdu codul abonamentului și apoi alege detaliile despre mărime și culoare. De asemenea, dacă ai optat pentru Livrare în România sau străinătate, completează și câmpul adresă.

https://service.eventim.ro/fcrapid1923

Anul acesta suntem împreună de la distanță!

Alarma bilete

Primeste notificari despre evenimente viitoare

Vreau sa fiu notificat primul despre evenimentele viitoare, direct pe e-mail.

Abonandu-va sunteti de acord cu Termeni de utilizare si Politica de Confidențialitate