Ronnie O'Sullivan - Night of 1,000 Centuries Tour

Ronnie O'Sullivan - Night of 1,000 Centuries Tour  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Ronnie O'Sullivan - Night of 1,000 Centuries Tour. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Ronald Antonio „Ronnie” O'Sullivan (n. 5 decembrie 1975) este un jucător profesionist de snooker. Poreclele lui sunt "Racheta", datorită faptului că lovește bilele cu mare viteză și "Magicianul". Ronnie s-a născut în Anglia. Iubea de mic copilsnookerul și a început să joace de la vârsta de 10 ani. În 1993, la vârsta de 17 ani a câștigat Campionatul Marii Britanii. Pe 21 aprilie 1997 a făcut breakul maxim în numai 5 minute și 20 de secunde.


În 2001 a ajuns în finala campionatului mondial de snooker, întâlnindu-l pe John Higgins și învingându-l cu scorul de 18 - 14. Astfel, și-a trecut în palmares primul titlu mondial. În 2004 l-a întâlnit în finală pe scoțianul Graeme Dott. Învingând și de data asta (cu scorul de 18-8), și-a trecut în palmares al doilea titlu de campion mondial. În 2007 l-a bătut în finala Mastersului de la Londra pe chinezul Ding câștigând pentru a 3-a oară acest trofeu. În același an, Ronnie câștigă UK Championship. Anul 2008 se dovedește extrem de prolific pentru O'Sullivan, acesta devenind pentru a treia oară Campion Mondial, reușind să-i învingă pe Liu Chuang, Mark J. Williams, Liang Wenbo, Stephen Hendry, iar în finală pe compatriotul său, Ali Carter, cu scorul de 18-8. În 2012 a devenit pentru a 4-a oară campion mondial, învingându-l din nou pe Ali Carter în finală cu 18-11. Ronnie O'Sullivan reușește al nouălea break maxim al carierei, surclasându-l pe Stephen Hendry, cu opt astfel de reușite.


Fiind unul dintre cei mai populari jucători de snooker, alături de un alt englez, Jimmy White, Ronnie O'Sullivan este perceput de mulți ca fiind și cel mai talentat jucător din prezent sau chiar din istoria snookerului.