Selena Gomez

Selena Gomez  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Selena Gomez. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Selena Marie Gomez (n. 22 iulie 1992) este o actriță și cântăreață americană. Gomez și-a făcut primul debut în Barney & Friends ca Gianna, durata 2002-2004.


Ca urmare, Selena a avut roluri episodice în filme, cum ar fi Spy Kids 3-D: Game Over (2003) și Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (2005). În 2006, Gomez a apărut ca invitat într-un episod din seria Disney Channel The Suite Life of Zack & Cody, precum și Hannah Montana. După aceasta, Selena a jucat în propriul său serial de televiziune Disney Channel Wizards of Waverly Place. Seria a fost un succes critic și comercial, câștigând numeroase premii și nominalizări.

Mai târziu a apărut în numeroase seriale și filme, inclusiv Jonas Brothers Disney Channel: Living the Dream (2008) și Disney Channel Games (2008). În 2009, Gomez a apărut în filmele Princess Protection Program și Wizards of Waverly Place: The Movie înainte de lansarea primului ei album de studio ca Selena Gomez & Scene, intitulat Kiss & Tell. Albumul a fost un succes comercial, ajungand în Top 10 al Billboard 200.