SMURFS LIVE ON STAGE

SMURFS LIVE ON STAGE   - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre SMURFS LIVE ON STAGE . Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

STRUMFII INNOIESC HAINUTELE DE SPECTACOL


 


_Piciticutii albastri si rautaciosul Gargamel vor intarzia putin vizita in Romania, promitand ca pe 15 octombrie la Sala Palatului sa urce pe scena cu avant maxim si tot cu primavara in casute! Biletele la pretul de 59 de lei sunt suplimentate!_


 


_ _


 


_Bucuresti - 08 februarie 2017 _– NU E CAZUL SA FIM TRISTI, STRUMFULETII NOSTRI VOR AVEA O MICA INTARZIERE PENTRU CA E TIMPUL SA INNOIASCA HAINUTELE! SHOW-UL ESTE PROGRAMAT, IN MOD CATEGORIC, PENTRU DATA DE 15 OCTOMBRIE LA SALA PALATULUI, TOT DE LA ORA 19.00!


 


PORTILE EVENIMENTULUI SE VOR DESCHIDE DE LA ORA 17.45, PRIMINDU-I PE MICUTI CU SURPRIZE INCA DE LA INTRARE!


 


PENTRU PARINTI: SMURFS LIVE ON STAGE SUNT LA FINAL DE TURNEU IN EUROPA, ROMANIA FIIND ULTIMA TARA PE LISTA LOR PANA IN TOAMNA 2017. CU PARERE DE RAU, VA SPUNEM CA DOUA DINTRE TIRURILE CU RECUZITA STRUMFULETILOR AU FOST IMPLICATE IERI SEARA INTR-UN EVENIMENT NEPLACUT IN DRUM SPRE ROMANIA, TIMPUL FIIND EXTREM DE SCURT PENTRU CA ACESTEA SA MAI POATA FI REPARATE SI SA AJUNGA IN FORMULA COMPLETA PE 12 FEBRUARIE LA BUCURESTI.


RAMANE CA DIN TOAMNA, CAND STRUMFII FAC CALE INTOARSA PENTRU EUROPA, SA POPOSEASCA, IN SFARSIT, IN ROMANIA!


 


STRUMFII AU DOUA REPREZENTATII IN POLONIA AZI SI MAINE, ACESTE DOUA EVENIMENTE DESFASURANDU-SE CONFORM PROGRAMULUI. CAMIOANELE DIN ECHIPA CU NUMARUL 2 A STRUMFILOR, CEA CU ECHIPAMENTELE DESTINATE SPECTACOLULUI DIN ROMANIA, AU INTRAT IN REPARATII, NEFIIND POSIBIL CA ACESTEA SA MAI AJUNGA IN BUCURESTI. PENTRU CA EVENIMENTUL SA FI AVUT LOC TIRURILE AR FI TREBUIT SA AJUNGA VINERI, CEEA CE ESTE, DIN PACATE, IMPOSIBIL...


 


ASADAR, PROMITEM CA TOATA VARA PITICUTII ALBASTRI  VOR FACE LEGEA IN CAPITALA! TE VEI LOVI DE EI PE STRADA SI VEI FACE POZE, TOATE PANA LA INTALNIREA DIN 15 OCTOMBRIE DE LA SALA PALATULUI.


 


BILETELE RAMAN LA VANZARE, NIMIC NU SE OPRESTE, NIMIC NU SE SCHIMBA!


 


CASTIGATORII CONCURSURILOR DE PE FACEBOOK + TOATE BILETELE ACHIZITIONATE RAMAN VALABILE CHIAR DACA SUNT CU DATA DE 12 FEBRUARIE!


 


PERSOANELE CARE TOTUSI NU VOR SA MAI ASTEPTE ISI POT RECUPERA BANII PE BILETE


 


IN PERIOADA 1 MARTIE 2017 - 1 APRILIE 2017 DE LA PUNCTELE DE UNDE LE-AU ACHIZITIONAT!