Spargatorul de nuci

Spargatorul de nuci  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Spargatorul de nuci. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton într-un spectacol de exceptie, la Bucuresti – „Spargatorul de nuci”


 


 


In noiembrie 2017, la Sala Palatului din Bucuresti, Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton vor veni intr-un spectacol de excepție pentru întreaga familie: „Spargatorul de nuci”. Baletul clasic al lui Ceaikovski va apărea intr-o interpretare inedita, un show de balet acrobatic, în cadrul unui spectacol de Crăciun, o poveste de vis pentru intreaga familie.


 


Ideea realizarii unui altfel de spectacol, dincolo de baletul clasic, a aparut din dorinta celor de la Cirque De Monte Carlo si a lui Edvin Marton de a crea un spectacol extraordinar, cu elemente de balet acrobatic, care sa transpuna intrega opera intr-o dimenisune cu totul noua: circ, magie, animatie 3D, balet si muzica. Abordarea diferita si indrazneata oferită de Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton promite o experiență de neuitat, atat din punct de vedere vizual, cat si acustic.


 


Trupa din Monte Carlo se află printre liderii mondiali în domeniu, urmărind în permanență să își perfecționeze arta. Imbină cu atata usurinta si drag arta circului cu muzica, dansul și teatrul într-o formă unică și originală, incat spectacolul devine un eveniment cu adevarat memorabil, indiferent din ce parte a lumii este vazut. În ultimii 5 ani, trupa a făcut înconjurul lumii cu peste 200 de producții proprii, nereusind sa fie egalata pana in prezent.


 


Melodiile fermecătoare din „Spărgătorul de nuci” vor putea fi ascultate în interpretarea fantastică a violonistului de renume mondial, de origine maghiară, Edvin Marton, câștigătorul din 2008 al premiului Eurovision. Edvin Marton este și câștigătorul din 2008 al premiului MTV Europe Award și al unui premiu Emmy american pentru cea mai bună compoziție originală (ABC Television Network). Violonistul își vrăjește publicul de fiecare dată prin jocul scenic sugestiv, atât în Europa, cât și în Asia sau America, creând o atmosferă muzicală specială în cadrul concertelor sale. Datorită repertoriului său special, artistul a obținut discuri de aur și de platină în Europa, Rusia și China, reusind sa umple salile la concertele sale, oriunde în lume.


 


Faceti-va bucuria intoarcerii in copilarie, deveniti parte dintr-un spectacol plin de magie, de culoare, de muzica!