Se incarca...

Bilete disponibile Teatru la Cinema

Restrange rezultatele cautarii

location

date

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Teatru la Cinema. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Cartea Junglei la Artist Cafe

Povestea spectaculoasă a lui Mowgli, un băiețel minunat, crescut în junglă de către familia lupului Akela, va prinde viață într-un magnific spectacol de teatru interactiv! Pantera Baghera și ursul Baloo, bunii lui prieteni, i-au dezvăluit toate secretele pădurii.

Maimuțele Flecare s-au gândit să-l răpeasca pe puiul de om așa că, într-o seară, pe când toate animalele dormeau, ele l-au adus pe Mowgli în inima pădurii, în Cetatea Maimuțelor.

Baloo, Baghera și pitonul Kaa reușesc să-l elibereze după o luptă grea, însă tigrul Shere Khan stă la pândă de zile-n șir ca să-l mănânce.

Oare ce se va întampla?!

Actorii vor da viață personajelor: Mowgli, Baghera, Baloo, Pitonul Kaa, Tigrul Shere Khan și Maimuța Flecare.

Spectacol live de teatru interactiv, recomandat copiilor cu vârsta între 2 și 7 ani.

Durata: 45 de minute

Artist Café – Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, Bucuresti (in cadrul magazinului Diverta)

Ocuparea locurilor in sala se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Pentru a le asigura o bună vizibilitate celor mici, vă rugăm să îi lăsați pe ei să stea în față-central dacă este posibil, iar părinții să se așeze în partea din spate a sălii sau lateral.

 

Powered by Teatru la Cinema!
www.teatrulacinema.ro

 

 

Teatru la Cinema, conceptul inedit care aduce teatrul

în mall-ul de lângă casa ta

Lansat în ianuarie 2015, Teatru la Cinema este un concept inedit, care aduce spectacole de teatru în spațiul neconvențional al cinematografelor situate în marile centre comerciale.

În doar patru ani de la înființare,  Teatru la Cinema s-a extins în principalele rețelele de cinematografe din centre comerciale, fiind deja prezent în 14 mall-uri din 7 orașe (București – 8 locații, Buzău, Focșani, Ploiești, Pitești, Alexandria şi Botoşani).

Portofoliul de spectacole de la Teatru la Cinema conține în acest moment peste 80 de titluri pentru copii și 10 pentru adulți, producții proprii sau independente, în care joacă peste 60 de actori, de la cei aflați la început de drum, la nume deja consacrate.

La Teatru la Cinema, cei mici se pot bucura de spectacole de teatru interactiv cu dans și muzică, teatru de păpuși, spectacole de magie și ventrilogie sau de spectacole de divertisment și animație, în timp ce adulții au la dispoziție comedii, spectacole de stand-up, magie sau teatru de improvizație.

Găsiți multe informaţii despre Teatru la Cinema şi programul de spectacole pe www.teatrulacinema.ro.