THE BFG: MARELE URIAS PRIETENOS

THE BFG: MARELE URIAS PRIETENOS   - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre THE BFG: MARELE URIAS PRIETENOS . Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Regia: Steven Spielberg
Cu: Ruby Barnhill, Rebecca Hall, Penelope Wilton, Mark Rylance, Jemaine Clement
Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 115 minute
Premiera in Romania: 02.09.2016


Trei dintre cei mai talentaţi povestitori ai cinematografiei - Roald Dahl, Walt Disney şi Steven Spielberg - îşi unesc forţele şi aduc pe marile ecrane aventura „Uriaşul Prietenos”, ecranizare după îndrăgitul roman omonim.

Regizat de Spielberg, producţia relatează povestea unei orfane şi a Uriaşului care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Uriaşul Prietenos (Mark Rylance) este exprem de amabil şi gentil.

Deşi la început micuţa Sophie se teme de lumea uriaşă în care a ajuns, îşi dă seama repede că însoţitorul ei este o creatură blândă, iar curiozitatea o împinge să pună zeci de întrebări. Amicul ei o învaţă totul despre magie şi felul în care transmite vise copiilor de pe Pământ, dar o avertizează în acelaşi timp că o revoltă a giganţilor este pe cale să distrugă echilibrul pământenilor. Astfel, misiunea celor doi va fi aceea de a salva omenirea de uriaşul pericol din universul magic, pe cale să izbucnească.

Din 9 septembrie, producţia Walt Disney Studios Motion Pictures „Uriaşul Prietenos” aduce o aventură fascinantă pe marile ecrane din ţară.