TRANSYLVANIA COMIC CON 2019

TRANSYLVANIA COMIC CON 2019  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre TRANSYLVANIA COMIC CON 2019. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

TRANSYLVANIA COMIC CON


Sala Polivalenta - BT Arena, Cluj Napoca, 18 - 20 octombrie 2019


East European Comic Con, cel mai amplu eveniment de acest gen din centrul și estul Europei se extinde anul acesta pentru prima dată cu o ediție în afara Capitalei. În perioada 18-20 octombrie, la Sala Polivalentă - BT Arena din Cluj-Napoca, va avea loc Transylvania Comic Con, o nouă desfășurare de forțe dedicată pasionaților de filme, seriale, jocuri, benzi desenate, cosplay și nu numai.


Actori invitați la Transylvania Comic Con:  • Rock Cosnett

  • Alexander Ludwig

  • Kevin McNally

  • David Nykl

  • Roger Ashton-Griffiths

  • Manu Bennett


 


Biletele pentru actor nu permit accesul la eveniment.


Pentru acces la eveniment, trebuie achizitionat un abonament sau un bilet cu valabilitate in ziua in care este programat actorul.


ATENTIE! E-ticketurile necesita preschimbarea in bilet fizic la locatia evenimentului.


 


Open hours:


Vineri, 18 octombrie: 16:00 - 21:00;


Sambata, 19 octombrie: 10:00 - 20:00;


Duminica, 20 octombrie: 10:00 - 19:00;


 


Detalii program: http://comic-con.ro/timetable/


Regulament eveniment: http://comic-con.ro/rules


Printre invitații anunțați până acum se numără Rick Cosnett, cunoscut publicului și pentru rolul lui din The Vampire Diares și din spinoff-ul Arrow/The Flash, Alexander Ludwig, cunoscut pentru rolurile din "The Vikings" și "Hunger Games", Kevin McNally, actor recunoscut pentru rolul lui Master Gibbs, mâna dreaptă a lui Jack Sparrow din celebra serie Pirates of the Caribbean și David Nykl, cunoscut publicului datorită rolului doctorului Radek Zelenka, expertul în tehnologie antică, din serialul Stargate Atlantis spin off de succes al celebrului Stargate SG-1.


Roger Ashton-Griffiths, actorul care îl interpretează pe Mace Tyrell, liderul uneia dintre cele mai bogate familii din cele 7 regate, vine la Transylvania Comic Con. În afara rolului memorabil din Game of Thrones, Roger Ashton-Griffiths a apărut în pelicule importante precum Brazil (în regia lui Terry Gillian), The Brothers Grimm, Dreamchild, Young Sherlock Holmes și multe altele. Actorul, deținător al unui doctorat în scriere creativă, nu s-a ținut departe nici de alte serii TV, printre care amintim The Tudors, Doctor Who sau Jack the Ripper.


Fanii vor avea șansa de a se întâlni cu cel puțin 4 actori de la Hollywood care vor sta de vorba cu ei în cadrul sesiunilor de Q&A (panel-uri), vor face fotografii și vor oferi autografe personalizate. De asemenea, cele mai importante nume din industria de gaming vor lua parte la Transylvania Comic Con și le vor oferi pasionaților șansa de a testa cele mai noi jocuri sau de a lua parte la competiții cu premii însemnate, folosind echipamente de ultimă generație.


Dintre atracțiile principale nu vor lipsi o zonă de street food cu mâncăruri delicioase, concursuri de cosplay, artiști de bandă desenată, demonstrații de VR, precum și un târg generos unde vizitatorii pot interacționa cu expozanții și pot alege din miile de produse inedite, inspirate din producțiile sci-fi preferate.