Universitatea Craiova - Bilete

Bilete disponibile Universitatea Craiova

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Universitatea Craiova. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Având în vedere că jocurile din Liga I se dispută cu porțile închise, în condițiile prevăzute de art. 59.2 din ROAF, clubul Universitatea Craiova face următoarele precizări:

Toți suporterii Științei care și-au achiziționat bilete la meciurile cu FC Botoșani și Astra Giurgiu, dar și abonamente de Play-Off își vor primi banii înapoi. Aceștia trebuie să aibă în posesia lor biletul sau abonamentul de Play-Off.

Returnarea banilor se face la magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”. În cazul celor care și-au cumpărat bilete de la unul dintre partenerii Eventim, returnarea banilor se face din aceeași locație din care s-a efectuat achiziția.

Suporterii noștri care au achiziționat bilete sau abonamente de Play-Off online și nu au posibilitatea de a ajunge la Craiova sunt rugați să trimită un e-mail pe adresa contact@eventim.ro cu subiectul „RETURNARE BANI”, furnizând următoarele informații: numele complet și ID-ul comenzii.

Program magazin oficial: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00
Program magazin mobil: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00