Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

1 disponibile in Fan Reports

  1. O capodopera marca Cirque du Soleil

    de adrian iordache at Bucuresti pe 27.03.2017

    "Varekai" este un spectacol reprezentativ pentru genul Contemporary Circus, un gen mai putin cunoscut la noi, dar apreciat la nivel mondial. Un regal al circului de calitate !

Info

 


                                 Varekai - Cirque du Soleil


Încă un spectacol Varekai sâmbătă,


pe 6 mai  


  La cererea publicului, încă un spectacol Varekai se adaugă celor șase deja anunțate, sâmbătă, pe 6 mai, de la ora 16.30. 


Fanii Cirque du Soleil vor putea gusta din lumea sa magică într-un preambul al impresionantului spectacol Varekai, care va avea loc în Băneasa Shopping City pe data de 2 mai, 2017. Reprezentația, un scurt fragment din Varekai, va fi o premieră pentru piața centrelor comerciale românești si va face parte dintr-un spectacol ce reprezintă apogeul unei campanii dedicate aniversării a nouă ani de Sărbătoare a Modei de la deschiderea Băneasa Shopping City.


„De-a lungul celor 9 ani, ne-am obișnuit clienții cu experiențe memorabile, iar acest lucru va continua să facă parte din tradiția noastră. Prin urmare, în cursul lunii aprilie, dar mai ales pe 2 mai, aducem o nouă premieră pentru clienții noștri: prezența Cirque du Soleil în Băneasa Shopping City. Pentru a desăvârși această experiență unică, am decorat centrul comercial într-un spirit de basm și am pregătit o serie de activări pentru vizitatorii noștri, invitându-i să experimenteze latura magică a shoppingului“, a declarat Alexandru Bogdan, Director de Marketing al Băneasa Shopping City.


Varekai este o producție clasică Cirque du Soleil, care a fost apreciată la nivel internațional și a uimit 10 de milioane de spectatori din întreaga lume, de la premiera sa din 2002, la Montreal. ”Varekai” înseamnă "oriunde" în limba rroma, limba hoinarilor universali, și se mândrește cu o distribuție internațională de 50 de interpreți și muzicieni.


Uluitor, copleșitor, Varekai este o extravaganță acrobatică ce va purta publicul românesc într-o călătorie extraordinară. Urmând leitmotivul Icarului, fanii vor vedea demonstrații uimitoare de acrobații aeriene la înălțime și artiști gata de salturi desăvârșite, ce sfidează gravitația, precum futuristul, intensul “Leagăn Rusesc”, în care acrobații sar de la un obiect aflat în mișcare la altul.  


Despre Cirque du Soleil:


Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 160 de milioane de spectatori din mai multe de 400 de oraşe din aproape 60 de ţări de pe toate continentele s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.


 


Program:


Romexpo, Pavilionul Central, București


 


Program (3 – 7 mai 2017)


Miercuri, 3 mai, orele 20:00


Joi, 4 mai, orele 20:00


Vineri, 5 mai, orele 20:00


Sambata, 6 mai, orele 16:30 și 20:00


Duminica, 7 mai, orele 13:00 şi 16:30


 


*Pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport. Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.


 


                 Varekai,


           SPECTACOL CU LOGISTICĂ IMPRESIONANTĂ


  Varekai, spectacolul cu care Cirque du Soleil revine la București în mai se mândrește cu o distribuție internațională ce include 50 de acrobați și muzicieni din 19 țări, precum și cu o logistică impresionantă. 


Decorurile, scena și aria de antrenament din backstage cântăresc aproape 2,5 tone. Scena are 540 mp2, iar zona din spatele său include o cameră de fizioterapie dedicată, catering, garderobă și birouri administrative. Echipamentele și tribunele ajung în România cu 30 de camioane, iar amenajările durează aproape o săptămână.   Impresionanta garderobă Varekai conține astăzi peste 600 de costume, pantofi, peruci, pălării și accesorii. Pentru finalizarea costumelor originale, au fost necesare 33 000 ore de muncă minuțioasă. Costumele sunt realizate preponderant din lycra, la care se adaugă materiale speciale, precum tije de titan. Săptămânal, sunt necesare 250 de ore de curățătorie pentru le păstra impecabile în turneu.Toate costumele sunt fabricate la comandă, majoritatea fiind produse în atelierul propriu de la sediul central al Cirque du Soleil din Montreal, Canada. Singurul de acest gen din America de Nord, atelierul are peste 300 de angajați cu normă întreagă, specialiști în domenii precum încălțăminte, design textil, dantelărie, perucherie, imprimerie și pălării de damă. Cu atenția pentru detalii caracteristică, artizanii  modelează pălăriile exact pe capetele celor care le poartă. Ei fac mulaje de gips pentru fiecare acrobat care intră în echipa circului, lucru care le asigură o precizie milimetrică.


 


Despre Varekai


 


În adânc de pădure, pe vârful unui vulcan, există o lume extraordinară, o lume în care orice altceva e posibil. O lume cu numele de Varekai. ”Varekai” înseamnă "oriunde" în limba rroma, limba hoinarilor universali. Regizată de Dominic Champagne, această producție aduce un omagiu sufletului nomad, spiritului și artei tradiționale a circului, precum și celor care-și caută mereu, cu o pasiune infinită, calea către Varekai.