Vibrate Festival

Vibrate Festival  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Vibrate Festival. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Dragi prieteni,


Bine ați venit la cea de-a patra ediție vibrate!festival. În anul Centenarului ne inspirăm din compoziția vizionară a lui George Enescu, Preludiu la unison. Așa cum diferitele instrumente ale orchestrei se reunesc într-o singură melodie în această piesă unică, ediția 2018 reunește sunetul, dansul și culoarea în spațiile cele mai incitante din Brașov, cu interpretări de clasă internațională ale tinerelor staruri ale scenei muzicii clasice. După succesul de anul trecut, începem la Tenis Arena, de această dată cu un ”match” între jazz și clasic. Veniți cu noi într-o încântătoare călătorie prin lucrări de referință ale repertoriului pentru coarde cu Gémeaux Quartett la Biserica Neagră, Biserica Romano-Catolică Sf. Petru și Pavel, și în cadrul Promenadei Muzicale, când veți descoperi Brașovul prin prisma muzicii clasice. La Aula Universității Transilvania sărbătorim Centenarul, îmbinând muzica de cameră cu cinematografia, cu Dan Dediu în dublul rol de compozitor și interpret. Ca în fiecare an, artiștii invitați împărtășesc experiența creativității cu tinerii în masterclass-uri, ateliere, discuții și expoziții. Comorile muzicii de cameră interpretate de tinere staruri ale scenei internaționale, artele vizuale, coregrafia și cinematografia, arhitectura și natura Brașovului vibrează la unison în iunie.


Vă așteptăm cu drag alături de noi!


Vlad Maistorovici | Director  vibrate!festival


 


vibrate!festival este despre muzica clasica si despre arte, despre excelenta si frumusete, despre prietenie si relaxare. Fidel crezului enuntat de la prima editie - muzica clasica este accesibila oricui si se poate canta in multe alte spatii decat in cele obisnuite - vibrate!festival aduce muzica de camera in locuri neconventionale, promovand totodata patrimoniul arhitectural al Brasovului.


Nascut in 2015, are ca fondatori pe violonistul si compozitorul Vlad Maistorovici, pianista Diana Ionescu si managerul cultural Madalin Iacob. Vlad si Diana de altfel sunt indragostiti de Brasov de multi ani (primul concert al lui Vlad a avut loc la Brasov pe cand avea doar 10 ani).


vibrate!festival incearca sa prezinta muzica clasica dincolo de cadrele conventionale si sa o aduca mai aproape de oameni. Toate concertele se intampla in locatii inedite, de la muzee la spatii in aer liber si de la cafenele la... terenuri de tenis.


vibrate!festival este mai mult decat despre muzica clasica.  La fiecare editie, muzica clasica se intalneste cu muzica rock, jazz sau pop, iar arta muzicala se imbina armonios cu artele vizuale. Cuvantul de ordine este „sinestezia” - trecerea experientei muzicale prin alte organe senzoriale.


Festival international bazat pe tineretea si excelenta muzicienilor invitati, vibrate!festival promoveaza muzica clasica intr-un mod dinamic, divers, transformand timp de o saptamana Brasovul intr-un spatiu de intalnire al iubitorilor de muzica si arte.