Vivaldianno

Vivaldianno   - Bilete

bazat pe 1 Fan Reports.

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

1 disponibile in Fan Reports

  1. Vivaldianno

    de Carla at Londra pe 08.03.2017

    In sfarsit ajunge si la Bucuresti! Am fost la Londra sa-l vad. Merita !!! este senzational! Povestea lui Antonio Vivaldi cu proiectii, muzica de vis, interpretarea, artistii, dansul.. emotionant.

Info

Cea mai impresionanta experienta muzicala 3D ajunge la Bucuresti: Vivaldianno - City of Mirrors


Vivaldianno - City of Mirrors, spectacol muzical 3D inspirat de viata si opera geniului baroc Antonio Vivaldi, va ajunge in premiera la Bucuresti, oferind o experienta impresionanta pentru orice iubitor de muzica. O poveste vizuala tridimensionala, artisti de prestigiu de pe trei continente si o coregrafie exceptionala se impletesc cu cele mai noi tehnologii audio-video. Organizat de Amphitrion, Vivaldianno - City of Mirrors va avea loc pe 21 mai, la Sala Palatului din Bucuresti.


Vivaldianno - City of Mirrors este un spectacol fascinant, care a uimit deja zeci de mii de spectatori din toata lumea, esenta show-ului stand tocmai în emotia muzicii clasice potentata de beaturile contemporane si de creativitatea noilor tehnologii. Interpretand operele clasice presarate cu instrumentatie art-rock, orchestra Vivaldianno este inconjurata pe scena de proiectii grandioase ce dezvaluie, pas cu pas, firul narativ al vietii ambitioase a compozitorului italian. Alaturi de jocurile complexe de lumini si umbre, scena va oferi publicului bucurestean o experienta muzicala tridimensionala inegalabila. Michal Dvořák, unul dintre cei mai renumiti compozitori cehi contemporani, este producatorul show-ului,  întregul concept vizual al productiei fiind rezultatul imaginatiei artistului japonez Kosuke Sugimoto, regizor recunoscut pentru lumile fantastice create în culori si imagini. Libretul a fost scris de muzicianul, scenaristul si dramaturgul ceh Tomáš Belko.


Dupa un succes rasunator in marile orase ale lumii, productia internationala Vivaldianno - City of Mirrors isi continua turneul mondial, urmand sa ajunga in acest an si la Bucuresti. Spectacolul plin de magia si emotia muzicii care a fascinat lumea de peste trei secole va incanta auzul, privirile si curiozitatea celor ce vor fi prezenti pe 21 mai la Sala Palatului, intr-o seara de primavara cu adevarat vivaldiana