Vivaldianno

Vivaldianno   - Bilete

bazat pe 1 Fan Reports.

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

disponibile in Fan Reports

  1. Vivaldianno

    de Carla at Londra pe 08.03.2017

    In sfarsit ajunge si la Bucuresti! Am fost la Londra sa-l vad. Merita !!! este senzational! Povestea lui Antonio Vivaldi cu proiectii, muzica de vis, interpretarea, artistii, dansul.. emotionant.

Info

Cea mai impresionanta experienta muzicala 3D ajunge la Bucuresti: Vivaldianno - City of Mirrors


Vivaldianno - City of Mirrors, spectacol muzical 3D inspirat de viata si opera geniului baroc Antonio Vivaldi, va ajunge in premiera la Bucuresti, oferind o experienta impresionanta pentru orice iubitor de muzica. O poveste vizuala tridimensionala, artisti de prestigiu de pe trei continente si o coregrafie exceptionala se impletesc cu cele mai noi tehnologii audio-video. Organizat de Amphitrion, Vivaldianno - City of Mirrors va avea loc pe 21 mai, la Sala Palatului din Bucuresti.


Vivaldianno - City of Mirrors este un spectacol fascinant, care a uimit deja zeci de mii de spectatori din toata lumea, esenta show-ului stand tocmai în emotia muzicii clasice potentata de beaturile contemporane si de creativitatea noilor tehnologii. Interpretand operele clasice presarate cu instrumentatie art-rock, orchestra Vivaldianno este inconjurata pe scena de proiectii grandioase ce dezvaluie, pas cu pas, firul narativ al vietii ambitioase a compozitorului italian. Alaturi de jocurile complexe de lumini si umbre, scena va oferi publicului bucurestean o experienta muzicala tridimensionala inegalabila. Michal Dvořák, unul dintre cei mai renumiti compozitori cehi contemporani, este producatorul show-ului,  întregul concept vizual al productiei fiind rezultatul imaginatiei artistului japonez Kosuke Sugimoto, regizor recunoscut pentru lumile fantastice create în culori si imagini. Libretul a fost scris de muzicianul, scenaristul si dramaturgul ceh Tomáš Belko.


Dupa un succes rasunator in marile orase ale lumii, productia internationala Vivaldianno - City of Mirrors isi continua turneul mondial, urmand sa ajunga in acest an si la Bucuresti. Spectacolul plin de magia si emotia muzicii care a fascinat lumea de peste trei secole va incanta auzul, privirile si curiozitatea celor ce vor fi prezenti pe 21 mai la Sala Palatului, intr-o seara de primavara cu adevarat vivaldiana