Se incarca...

ZUMBA Master-Class with Beto Perez

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre ZUMBA Master-Class with Beto Perez. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Transilvania Zumba® Ultra MasterClass este mai mult decat un eveniment, este o experienta unica. Zumba combina elementele de dans, cu cele ale aerobicului, totul pe ritmul muzicii latino-americane. Pe perioada evenimentului, participantii se vor bucura de prezenta a celor mai populari instructori Zumba®. Viziunea noastra este sa combinam distractia, zambetul, dansul, sportul si muzica, in cadrul unui eveniment unic in Estul Europei. In prima editie a evenimentului, care va avea loc in 2020, Transilvania Zumba® Ultra MasterClass il aduce la Cluj-Napoca, in inima Transilvaniei, pe faimosul Beto Perez si invitatii sai. Transilvania Zumba® Ultra MasterClass, la nivel principal isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos.

Preturi promotionale:

190 lei: Include acces general si cateva surprize

335 lei: Include accesul prioritar, loc in primele 3 randuri, sesiune privata de poze si discutii cu Beto Perez, survival kit, acces la after party unde va fi prezent si Beto Perez si mai multe surprize