3010 Festival  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

#3010 Festival – eveniment caritabil în beneficiul victimelor Colectiv


 


La un an de la tragedia din 30 octombrie 2015, Asociația Colectiv GTG 3010 organizează în perioada, 28 – 30 octombrie, #3010 Festival, eveniment caritabil în beneficiul victimelor Colectiv.


Sub motto-ul ”Heroes never die. Keep their spirits alive”, evenimentul comemorează cei 64 de tineri care și-au pierdut viața în tragedia din clubul Colectiv și este dedicat, totodată, celor care s-au luptat timp de un an cu traume și cu răni grave.


”Sunt conștient că nimic nu îmi poate aduce copilul înapoi, însă în memoria băiatului meu, un chitarist plin de energie, și a celorlalți copii pe care astăzi îi plâng părinții, alături de cei care au învins moartea, organizăm acest eveniment și ne propunem să aibă loc anual. Este și un semnal de alarmă că ceea ce s-a întâmplat la Colectiv nu trebuie să se repete, dar și un moment oportun pentru a începe să investim cu adevărat în soluții pentru salvarea de vieți”, a declarat Eugen Iancu, membru fondator al Asociației Colectiv GTG 3010.


La Berăria H, în cele trei zile ne vor fi alături, printre alții, membrii trupelor: Compact, Coma, Truda, Altar, Awake, W3 4R3 NUMB3R5, Costi Cămărășan Band, Florin Chilian, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, ultimele cinci fiind direct afectate de incendiul din clubul Colectiv. Cu sufletul și calitățile sale de prezentator va fi alături de noi prietenul Rock-ului, Cristian Hrubaru.


”Suntem recunoscători tuturor celor care s-au implicat, în mod deosebit, pentru că fac asta în regim pro bono: trupelor care promit un concert de senzație, Berăriei H, moderatorului Cristi Hrubaru, echipelor de organizare și promovare. Atâta solidaritate din partea oamenilor te face să speri că putem, într-adevăr, schimba ceva în această țară”, a mai adăugat Eugen Iancu.


Banii din vânzarea biletelor vor fi folositi in beneficiul victimelor Colectiv, la decontarea tratamentelor. Nevoile acestora sunt mari și pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta sa treacă cât mai ușor peste suferința deja existentă.