Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

vibrate!festival este despre muzica clasica si despre arte, despre excelenta si frumusete, despre prietenie si relaxare. Fidel crezului enuntat de la prima editie - muzica clasica este accesibila oricui si se poate canta in multe alte spatii decat in cele obisnuite - vibrate!festival aduce muzica de camera in locuri neconventionale, promovand totodata patrimoniul arhitectural al Brasovului.

Nascut in 2015, are ca fondatori pe violonistul si compozitorul Vlad Maistorovici, pianista Diana Ionescu si managerul cultural Madalin Iacob. Vlad si Diana de altfel sunt indragostiti de Brasov de multi ani (primul concert al lui Vlad a avut loc la Brasov pe cand avea doar 10 ani).

vibrate!festival incearca sa prezinta muzica clasica dincolo de cadrele conventionale si sa o aduca mai aproape de oameni. Toate concertele se intampla in locatii inedite, de la muzee la spatii in aer liber si de la cafenele la... terenuri de tenis.

vibrate!festival este mai mult decat despre muzica clasica.  La fiecare editie, muzica clasica se intalneste cu muzica rock, jazz sau pop, iar arta muzicala se imbina armonios cu artele vizuale. Cuvantul de ordine este „sinestezia” - trecerea experientei muzicale prin alte organe senzoriale.

Festival international bazat pe tineretea si excelenta muzicienilor invitati, vibrate!festival promoveaza muzica clasica intr-un mod dinamic, divers, transformand timp de o saptamana Brasovul intr-un spatiu de intalnire al iubitorilor de muzica si arte.