Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cu tine alături, #legendacontinua!

Vă vine sau nu să credeți, sunt mai bine de 80 de ani de când pe Giulești joacă Rapidul. Trei generații de suporteri au marcat acest loc pentru totdeauna, iar victoriile celor din iarbă nu pot fi despărțite cu niciun chip de tumultul și entuziasmul tribunei.

Giuleștiul este, probabil, singurul stadion din România unde publicul nu doar aplaudă, cântă sau își manifestă dezaprobarea. Giuleștiul este locul unde publicul și joacă.

Rapid există în fotbalul nostru nu pentru statistică, Rapid există pentru poveștile pe care le scrie. Și au fost atâtea, pe această bătrână arenă! Azi, ducem povestea mai departe și deja i-am scris încă un emoționant capitol, în toamna anului 2017, când un Rapid de Liga a IV-a a avut la meciurile sale o medie de spectatori peste cea mai mare parte a Ligii I și de departe, peste tot ce înseamnă eșaloanele doi și trei!

Ducem legenda mai departe cumpărând abonamente pentru retur. Pentru că vom contribui astfel la revenirea Rapidului acolo unde îi este locul. Pentru că este ultima primăvară a bătrânului nostru Giulești, martor mut al victoriilor strălucite dar și al eșecurilor amare.

Este arena care s-a cutremurat nu odată la șuturile lui Baratky, la tackling-urile lui Coe, la plonjoanele lui Răducanu, la minunile cuplului Ion Ionescu-Dumitriu II, la cursele lui Nae Manea, la driblingurile lui Goanță, la golurile de generic ale lui Pancu, la strigătul de luptă al lui Daniel Niculae.