Adrenalina si styling  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Pentru doamnele ce au acasa soti pasionati de adrenalina dar care, in acelasi timp, sunt foarte atenti la imaginea lor, propunem o experienta deosebita, de trecut pe lista de cadouri pentru el. Fie ca este o idee buna de cadou de Craciun sau de ziua indragostitilor, fie ca vrei pur si simplu sa ii arati cat de mult conteaza pentru tine, fara nicio ocazie anume, aceasta este una dintre zilele pe care nu le va uita prea curand.Recomandam o experienta cu totul si cu totul aparte, compusa din doua parti aparent opuse, insa care se dedica cu totul barbatului si ii asigura clipe de neuitat.


Partenerii nostri de la Gentlemens Barbershop sunt trup si suflet alaturi de clientii lor, avand un personal ce stie sa puna in evidenta calitatile oricarui barbat. Care este secretul lor? Un salon care se intoarce la metodele clasice, autentice, unde muzica clasica si talentul aduc un plus de confort si astfel experienta traita este completa.Daca persoana iubita isi doreste sa aiba parte de un asemenea tratament, hai sa iti aratam ce i se ofera. Tuns, spalat, masaj capilar, tuns barba si conturul realizat cu briciul, pensat si tratament facial. La final, dam putin styling operei de arta si lasam pe altii sa admire rezultatul. Bauturile sunt din partea casei, doar in limita normala admisa.Dupa aceste ore de rasfat, un barbat plin de incredere trebuie sa conduca si o masina puternica, nu-i asa? De aceea, din linistea salonului, il ducem direct pe pista de curse, unde zgomotul facut de motoare o sa ii ridice nivelul de adrenalina la cote maxime. Cine il va ajuta sa aiba parte de o asemenea experienta?


Academia Titi Aur, care cuprinde cel mai performant autodrom din Europa de Est, cu peste 8 zone diferite pentru condus. Echipa este una de elita, avand 30 de traineri, piloti si copiloti, activi sau retrasi din campionatele de motosport. Flota este una impresionanta, cu masini de viteza puternice, iar norocosul sofer va putea testa timp de 10 minute un minunat Renault Clio RS Trophy.Speram ca am reusit sa te convingem de avantajele acestui pachet inedit si asteptam cu nerabdare sa il adaugi in cos.


 


Detaliile experientei  • Tunsoare complicata (schimbare de look, skin fade, undercut, pompadour, etc)

  • Spalat, masaj capilar

  • Tuns barba si contur cu foarfeca si masina

  • Styling

  • 10 minute cu un Renault Clio RS Trophy pe un circuit profesionist

  • Locatie: Bucuresti, Barber Deluxe, Academia Titi Aur

  • Experienta pentru o persoana

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni