Adrenalina si viteza experienta Audi RS4  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Pasiunea pentru adrenalina dar uneori si curiozitatea te incurajeaza sa faci lucruri iesite din comun. Exista o lista intreaga de experiente deosebite pe care le poti incerca in cautarea ta de senzatii tari, pentru ca atunci simti efectiv ca traiesti totul la intensitate maxima. In functie de personalitatea ta, iti propunem sa testezi o masina de viteza pe o pista de raliu si vom lasa zgomotul motorului sa vorbeasca pentru noi.Unde poti face acest lucru? La Academia Titi Aur, care cuprinde cel mai complex autodrom din Europa de Est, cu peste 8 zone diferite pentru condus. Echipa este una de elita, avand 30 de traineri, piloti si copiloti, activi sau retrasi din campionatele de motosport. Flota este impresionanta, iar piesa de rezistenta din colectie este o masina de viteza puternica, Audi RS4, ce poate atinge o viteza maxima de 280 km/h si o configuratie ce iti permite sa accelerezi de la 0-100 de km in doar 4,7 secunde. O poti testa si tu 10 ture, dar cu cineva in drepta, deci nu iti poti face de cap asa cum ti-ai planificat. In plus, o sa te plictisim putin cu un instructaj riguros, dar totul pentru siguranta si binele tau. Adrenalina deja incepe sa depaseasca bornele admise, nu?


Dupa ce te lasam sa iti etalezi talentul la volan, continuam pe aceeasi tema de adrenalina, viteza si senzatii tari. De aceea te trimitem la film, si unde in alta parte decat la cel mai mare cinematograf din Bucuresti? Grand Cinema and More iti face seara mai frumoasa si iti ofera o experienta ultra la VIP, unde impreuna cu persoana draga veti viziona filmul saptamanii. Din nou va intalniti cu adrenalina, scene de maxim suspans si momente intense, dar intr-un asemenea cadru, totul se transforma intr-o amintire frumoasa. In plus, iti dam si diferite gustari de rontait deci nu trebuie decat sa te asezi confortabil pe canapeaua de piele si sa savurezi filmul.


Detaliile experienței: • Instructaj privind circuitul și regulile de siguranță ale acestuia și ale mașinii

 • Tur de 10 de minute pe un circuit profesionist cu o mașină la alegere

 • Bilete VIP la film pentru 2 persoane la cinema Băneasa, în sală cu canapelele confortabile din piele

 • Acces la un bar exclusiv și un lounge privat, unde se servesc o serie de gustări delicioase alături de o gamă variată de băuturi

 • Locație: Academia Titi Aur, Grand Cinema&More

 • Experiență pentru două persoane

 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana (experienta de raliu) si 2 persoane (experienta de cinema si lounge).

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Soferul trebuie sa fie in posesia unui permis de conducere valabil in momentul realizarii experientei.