Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

AFTERHILLS - centrul divertismentului în weekendul liber de 1 Iunie. 

Vara începe la AFTERHILLS, cel mai mare festival din regiunea Moldovei. Evenimentul va avea loc în perioada 31 mai – 3 iunie, la 6 kilometri de centrul Iașiului, la ieșirea spre E85. 

A 2-a ediție a festivalului are tema #dreamers2018 și peste 150 de artiști internaționali și români. Printre headlinerii festivalului se numără Above & Beyond, Aly & Fila, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Dubioza Kolectiv, Hurts, Paul Van Dyk, The Crystal Method, Tom Odell și Vini Vici.

Cele nouă scene de anul acesta sunt Mainstage, The Shed, Techno, The Apartment, Boombox, Kaze, Essence, Silent Disco și Comedy - acestea fiind gândite să acopere toate preferințele muzicale ale publicului, de la o nișă la alta. 

Scena Comedy, o premieră absolută pe piața festivalurilor din România, oferă show-uri de stand-up, de improvizație, de performance teatral și de dans. Printre artiștii confirmați se află nume consacrate ale industriei de divertisment autohtone, precum Micutzu, Teo, Vio și Costel, Nelu Cortea, Claudiu Popa și Bordea.

AFTERHILLS este un festival în aer liber care propune nu doar muzică, ci și un mini-concediu pentru toată familia, cu numeroase activități pe timp de zi, spațiu de joacă pentru copii, instalații și ateliere de artă modernă, zone umbrite de lounge, zonă de food & drinks și un camping primitor.