Ajutor pentru Suceava

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Nu putem aştepta totul de la stat. Face şi el ce poate. Puţin cu puţin, putem muta ÎMPREUNĂ munţii din loc.


Spitalul din Fălticeni este finalizat la standard europene doar că nu dispune de dotările necesare.


Trăim vremuri istorice şi cu siguranţă nu în sens pozitiv. Nu are rost să mai detaliem efectele crizei sanitare care a cuprins globalitatea. Din acest punct de vedere, nici România n-a fost evitată. Suceava, oraşul admirat de către toată lumea este acum privit cu milă şi solidaritate, fiind una dintre regiunile în care noul virus s-a instalat ca la el acasă.


Asociația Maria Holtzhauser susține această cauză. Ştim că se fac multe strângeri de fonduri în această perioadă. Este foarte uşor de închis postarea şi de a nu face nimic. Dar dacă ai avea părinţii implicaţi în această situaţie? Dar poate vreun bunic? Sau soţia ori nora însărcinată, aproape de termen şi brusc realitatea i se schimbă în doar câteva zile.


Orice persoană care ajuta  la dotarea spitalului „𝐅𝐚𝐥𝐭𝐢𝐜𝐞𝐧𝐢”, primeşte cu titlu 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 „Buchet de gânduri sau discrete poveşti de viaţă”, scrisă de voluntarul nostru, Fabian Popovici. Cartea aceasta este o colecţie de poveşti de viaţă pe care le-a primit „moştenire” de la un înţelept. Pe scurt, un manual de dezvoltare personală autohton ale cărei povestiri sunt petrecute pe tărâmuri bucovinene!


Donează şi tu!