Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Dupa un succes extraordinar la Cluj, in fata unui public de peste 1300 de oameni, Akua Naru & The Digflo Band revin in Romania unde vor sustine doua concerte : vineri, 14 iunie, la Timisoara in SETUP Venue si marti, 18 iunie, la Bucuresti in clubul The Silver Church.
Va prezentam un schimb de experienta intre poezie si muzica, un circuit ritmat, care va va indemna sa reactionati, daca nu spiritual, macar fizic, un concert inedit prin formula intima si interactiva pe care au gasit-o de a se prezenta in fata publicului.
Poezia nu cunoaste limite, la fel ca in muzica, limbajul isi schimba structura de la un timp la altul, iar in timpul contemporan, pe care il impartasim, versul liber se distinge din tot amalgamul de limbaj metaforic.
Akua Naru si trupa sa creeaza o atmosfera similara cu cea a unei scene de teatru, doar ca spectacolul pe care il propun urmareste un flux emotional, in care sunt antrenati si spectatorii, a caror dispozitie va fi schimbata in bine, prin prezenta ritmului de jazz si a poeziei.
Concertul din Bucuresti va fi deschis de Norzeatic & Avant'n'Gard, iar cel din Timisoara de Norzeatic Live Band. Norzeatic unul dintre pionierii hip-hop-ului romanesc si al muzicii electronice autohtone va conduce publicul spre starea emotionala si incarcatura poetica a muzicii interpretate de Akua Naru.
Partenerul media al evenimentului este Radio Guerrilla.

Pentru ambele concerte se pun in vanzare la presale un numar limitat de bilete la preţul de 30 de ron( Timisoara) si respectiv 35 Ron ( Bucuresti).

Akua Naru si-a inceput proiectul in New Haven, USA si l-a dus pana in Germania, mai exact Koln, orasul pe care l-a ales dupa ce a trecut prin Philadelphia, China si Ghana, locuri care i-au conturat perspectiva asupra muzicii. Incepand sa scrie si sa cante rime de tanara, Akua Naru a inceput sa isi slefuiasca vocea inca din primii ani, dezvaluind mai tarziu a fi un mare talent pentru lirism profund si spectacole muzicale extraordinare.
Aqua Naru & The Digflo Band inseamna:

Vocal– Akua Naru
Tobe– Christian Nink
Bass – Alex Roenz
Chitara – Leif Braeutigam
Clape– Sebastian Scobel
Saxofon/Flute – Julian Ritter
TURNTABLES – DJ Rafael Baska

Odata cu lansarea albumului de debut “The Journey Aflame”, Naru s-a pozitionat ca model pentru femeile din hip- hop, fiind asociata cu miscarile artistice din era hip hop a anilor 90, si artisti precum Lauryn Hill si The Roots.

Albumul a fost distribuit in mai multe tari si considerat o contributie importanta pentru hip-hop-ul clasic, primind critici favorabile atat din partea presei de hip hop si jazz, precum si din partea academicienilor din New York si Moscova. Plasat ca numarul unu in topurile de radio in colegiile din SUA, single-ul "The World Is Listening" produs cu JR & PH7 a intrat in heavy rotation si pe diverse posturi de radio nationale din Franta si Germania, aparand mai apoi in magazinele de discuri din intreaga lume. "Journey Aflame "s-a dovedit a fi cu siguranta ceea ce spune: lumea intreaga il asculta.

"Live & Aflame Sessions", cel de-al doilea material muzical lansat de Akua Naru este un melanj acustic de ritmuri specifice muzicii Aqua Naru si poezie. Insotita de trupa ei DIGFLO, un ansamblu de sase instrumentisti ( inclusiv tobe, chei, saxofon / flaut, bas, chitara, si platane) si alti muzicieni invitati, pe acest album Naru ne intampina cu un melanj de genuri: hip hop, blues, jazz, soul si rock.

Urmariti mai jos descrierea albumului data de artista insusi:

http://www.akuanaru.com/#!epk-english/c1h1f

Akua Naru si-a creat o reputatie in a captiva publicul, ridicand multimile, inspirandu-i pe multi si risipind miturile cu privire la femei si hip-hop. In mod evident, muzica si performantele sale muzicale sunt un testament adus mostenirii muzicii soul, Naru servind ca artist model .

 Akua Naru in media:
Rap ‘N’ Blues - http://www.rap-n-blues.com/artist-feature-5-akua-naru/
Zimbabwe Independent - http://www.theindependent.co.zw/2012/11/16/female-artists-make-a-stand-against-gbv/

The Prague Post - http://www.praguepost.com/night-and-day/stage/14642-straight-out-of-connecticut-via-cologne.html
MTV Hive.com- http://www.mtvhive.com/2012/06/01/tune-yards-questlove-angelique-kidjo-lady/
Zimbabwe Daily News - http://dailynews.co.zw/mobi/article/Entertainment/24a14472-f153-4ff5-9d1b-3c1d46770cbc
SW Africa Radio - http://www.swradioafrica.com/2012/11/23/book-cafe-use-the-arts-to-protest-violence-against-women/
All Africa - http://allafrica.com/stories/201211161177.html
Greedmont Park Magazine - http://www.greedmontpark.com/tag/akua-naru/

Akua Naru live:

Live EPK - Video: http://www.youtube.com/watch?v=aMBxbyhcnxs

Poetry: How Does It Feel Now?: http://www.youtube.com/watch?v=5lY4ytORgV8

Rhyme Ryder’s High: http://www.youtube.com/watch?v=flTqvVTpcJs

Walking The Block: http://www.youtube.com/watch?v=3IcXsXRaVr0

twitter.com/akuanaru
Online EPK Site
www.akuanaru.com/#!epk-english/c1h1f