AL DI MEOLA - WORLD SINFONIA  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 


AL DI MEOLA - WORLD SINFONIA -, CONFLEUNTE MUZICALE CU MAGNIFICUL VRAJITOR AL CHITAREI CLASICE


"Music of Di Meola , Piazzolla  & Lennon-McCartney" la Sala Palatului!


 


Bucuresti – 13 decembrie 2016 – Adept al portului lejer si asigurat prin excelenta de ale sale maini magice, compozitorul si chitaristul de jazz-fusion - AL DI MEOLA - va concerta pe data de 20 MAI, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00. Respectabilul artist american (de origine italiana), va interpreta compozitii noi, dar, mai cu seama, piese celebre marca Piazzolla  & Lennon-McCartney.


AL DI MEOLA, pionierul unui nou stil de muzica instrumentala, o combinatie inedita de sonoritati jazz si tonuri fusion cu elemente latino, transforma acordurile in bijuterii de nepretuit. 


Portile se vor deschide la ora 19.00!


O adevarata oaza de inspiratie, o cariera impresionanta de peste 40 de ani, Al Di Meola a fost si este o constanta. Elegant atat in muzica cat si in comportament, un chitarist de jazz-fusion care nici pana in acest moment nu poate fi egalat, ramane artistul inovator ce mereu este in cautarea sineului prin muzica.


Cel mai nou albumul Elysium” (2015) este rezultatul suferintelor si bucuriilor mele, a declarat Al Di Meola. Acest  nou material nu se aseamana deloc cu niciunul si nici nu este in ton cu ce ati fost obisnuiti din partea mea, mai completeza chitaristul. “Elysium” este esenta tuturor albumelor lansate pana acum de chitaristul american!


Cu aceasta ocazie, va invitam sa-l ascultati!


AL DI MEOLA, printre chitaristii ce au revolutionat stilul interepretativ, i-a influentat pe: Yngwie Malmsteen (alaturi de care a aparut pe albumul solo al claparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (ex - chitaristul Bon Jovi) si cu viteza sa pe John Petrucci de la Dream Theater.


A colaborat cu: Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder si multi multi altii.


 


 


 


Biletele se gasesc pe eventim.ro la urmatoarele categorii de preturi: • VIP – 629 LEI * doar pe eventim.ro!

 • Categoria 1 - 299 lei

 • Categoria 2 - 199 lei

 • Categoria 3 - 159 lei

 • Categoria 4 - 99 lei

 • Categoria 5 - 59 lei


 


*Categoria de pret VIP include urmatoarele: • meet & greet package;

 • prezenta la soundcheck;

 • intalnire cu Al Di Meola;

 • poza cu artistul;

 • CD cu autograf


"Pentru mai multe informatii referitoare la pachetul VIP, dar si pentru a ramane in contact permanent cu organizatorii va rugam sa-i contactati la adresa: office@gqentertainment.ro " 


Aceasta categorie se va gasi in randul 2 din sectorul A , 29 de locuri .