albano 11 nov - Bilete

ALBANO & ROMINA POWER  - Bilete

Detalii eveniment

Din cauza prelungirii stării de alertă sanitară în Europa și țara noastră Romania, restrictiilor in vigoare (accesul limitat 50% si numai a persoanelor vaccinate si celor care au trecut prin boala) realizarea turneului europen inclusiv spectacolelor din Bucuresti si Cluj Napoca, de comun acord productia, organizatorii si artistii Al Bano și Romina Power au decis de comun să amânăm cele două concerte programate la București și Cluj Napoca pe 11 și 13 noiembrie 2021. Acestea vor avea loc, în aceleași săli, pe 11 noiembrie 2022 la București (Sala Palatului) și pe 13 noiembrie 2022 la Cluj Napoca (BT Arena).

Am sperat că evenimentele artistice vor putea să se desfășoare anul acesta, dar din păcate în situația existentă nu putem garanta siguranța sanitară a artiștilor si a echipelor tehnice. Decizia de amânare a concertelor a fost luată și pentru a respecta legile și hotărârile în vigoare privind sănătatea publicului și a organizatorilor acestora.

Biletele vândute pentru concertele din 2021 rămân valabile pentru cele din 2022, pentru persoanele care au cumparat deja bilet dupa spectacol sunt invitati la un Cocktail Surpriza cu Albano si Romina Power, alternativ, spectatorii au dreptul de a solicita un schimb cu un vaucher de aceeași sumă pentru a fi utilizat pentru evenimente / spectacole ale producției noastre.

În așteptare, vă trimitem salutări sincere.