Se incarca...

Alice in Tara Craciunului - Bilete

Restrange rezultatele cautarii

Locatie

Detalii eveniment

Mai stii cum si-a inceput Alice minunatele ei aventuri? Cum a alergat ea dupa iepurasul alb, urmandu-l pana in vizuina lui si, de acolo, alunecand in necunoscut, tocmai pana in Tara Minunilor?

Ei bine, ca si Alice, fiecare copil este manat de aceasta fabuloasa curiozitate specifica prichindeilor, de a se avanta in vizuina care, in lumea noastra, se cheama vise, sperand ca, la capatul celalalt, sa-si gaseasca propria Tara a Minunilor, locul unde visele lor se implinesc.

In sate din Romania, insa, putini copii au norocul sa-si vada visele implinite.

Si nu e vina lor.

Spre deosebire de Alice, pentru copiii din zonele rurale nu este usor sa ajunga in Tara Minunilor, iar pentru cei mai multi dintre ei, depinde doar de noi daca, la capatul vizuinei, va exista macar un morman de frunze vestede care sa le atenueze caderea, asa cum s-a intamplat in cazul micutei Alice.

Viitorul copiilor de la sate este pus sub semnul intrebarii din cauza unor lipsuri cu care dau piept inca de la gradinita.

Din fericire, nu numai oamenii mari pot realiza minuni.

O mana de copii extrem de talentati, prichindei cu varsta intre 6 si 11 ani care, astazi, aluneca prin vizuina viselor de a ajunge mari actori, s-au decis sa ofere ajutor gradinitelor defavorizate de la sate.

Si o fac asa cum stiu cel mai bine, punand in in scena un spectacol de teatru profesionist, o adaptare futurista a cunoscutei nuvele “Alice in Tara Minunilor”, de care nu doar copilul sau copiii tai vor fi impresionati, ci si tu.

Efortul depus de micii actori in zecile de ore de repetitii, pasiunea lor pentru teatru, decorurile care vor pluti pe deasupra scenei si a audientei din sala, dar si spectacolul de videomapping care va avea loc reprezinta garantia unui spectacol de teatru impresionant, de la care nu trebuie sa lipsesti!

Asadar, pe 15 decembrie, de la ora 17.30, te asteptam la Teatrul Evreiesc de Stat, unde micii actori inscrisi la cursurile de teatru gazduite de Asociatia Sarida vor pune in scena spectacolul “Alice in Tara Craciunului”, o adaptare superba a faimoasei povesti “Alice in Tara Minunilor”, spectacol caritabil dedicat gradinitelor defavorizate din zonele rurale.

Te asteptam la teatru!