Alina Manole – Fericirea de Luni  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 


Două seri de lansare ale albumului Fericirea de Luni – Alina Manole


 


Cu 3 săptămâni înainte de data oficială de lansare a noului album, „Fericirea de Luni”, toate biletele disponibile pentru spectacolul Alinei Manole de la Teatrul Excelsior au fost epuizate.


Întrucât există cerere de bilete în continuare, Fericirea de Luni devine posibilă și...marți, 3 iunie!


 


Sunt un om norocos să întâlnesc oameni minunați, al căror entuziasm față de muzica mea și față de lucrurile pe care încerc să le fac frumos mă copleșește uneori. Le mulțumesc tuturor celor care au cumpărat bilete la spectacolul de lansare din 2 iunie. Le mulțumesc celor care au făcut posibil ca lansarea albumului Fericirea de Luni să fie posibilă și Marți, tot la Teatrul Excelsior, tot de la 7 și jumătate seara. Emoțiile sunt și mai mari acum, principalii parteneri media ai lansării au fost la rândul lor anunțați astfel încât să regândim campaniile destinate cumpărătorilor de bilete, sponsori impliciți ai lansării de album.” - Alina Manole


 


Bilete pentru a doua zi de concert s-au pus în vânzare exclusiv tot prin intermediul rețelei Eventim.ro, fiind disponibile pentru achiziționare fie on-line fie de la magazinele partenere: Germanos, Domo, Carturești, Orange Shop, Vodafone Store.


 


Principalii parteneri media ai evenimentului de lansare: Eventim, Adevarul, Bestmusic, Metalhead, Foreverfolk, Let's Rock si Kooperativa 2.0 (partener social media).


Fotografiile au fost realizate de catre Vlad Eftenie la Caffe D'Arthe (Bucuresti).


 


 


Alina Manole este o artistă cu un stil muzical aparte, greu de încadrat într-un șablon. Atmosfera elegantă, teme tabu ale pieselor, cu versuri originale în limba română, timbrul vocal aparte, formula de scenă care include cei mai valoroși muzicieni de jazz ai momentului – Raul Kusak, Dan Nicolau, Adrian Flautistu, Claudiu Purcărin - , unicitatea fiecărei apariții scenice – toate acestea construiesc imaginea unui artist special pentru piața muzicală românească.


Noul album se anunță ca unul dintre cele mai interesante materiale discografice ale acestui an. O parte dintre piese sunt deja cunoscute publicului din concertele live și au primit “acordul” publicului: “Fix în seara asta”, “De 30 de ani”, “Trezește-mă”, “Te iubesc”. O parte însă este reprezentată de piese a căror audiție va avea loc pentru prima dată în cadrul spectacolelor de lansare, de la Teatrul Excelsior din Bucuresti. Nu întamplator, Alina Manole alege pentru a 3-a oara un spațiu de teatru pentru lansarea de album: teatrul i-a permis de fiecare dată să ofere, dincolo de muzica specială pe care o scrie și dincolo de momentele de spectacol, un anumit confort spectatorilor, care să le permită acestora să se bucure de muzică și de eleganța actului artistic.


Fericirea nu înseamnă concediu în Rai” - iată una dintre primele afirmații ce vor fi auzite pe albumul cel nou al “fetei cu Luna Patrată”. Da, planeta muzicala inventată de Alina Manole se locuiește frumos și inteligent. Așa sunt și cei care vin la concertele “pământene”.


 


Pagina oficială a artistei: facebook.com/alinamanoleoficial


Website: alinamanole.ro


Blog: blog.alinamanole.ro


 


 


Lansare de album


Alina Manole – Fericirea de Luni


Teatrul Excelsior


2 și 3 iunie 2014, ora 19:30


Eveniment organizat de Luna PR&Events