Alina Manole - Joia Pacatosilor  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Joia Păcătoșilor


Alina Manole & Raul Kusak


1 noiembrie 2013, ora 19:30


Teatrul Elisabeta


 


 


Joia Păcătoșilor e o poveste muzicală despre dragostea reală. Povestea a doi adulți care, trăindu-și istoriile de viață, ajung să se întalneasca fix în acel moment în care au nevoie unul de altul. Cum ajung să-și trăiască însă și vindecările și iubirea...?!

Muzical, (se) va povesti în fața voastră Alina Manole, alături de pianistul Raul Kusak. Veți vedea doi artiști a căror energie și eleganță muzicală se contopesc în trăiri de scenă aparte, într-o stare incredibil de intimă cu cel care ascultă.

Un spectacol unic, de mărturisiri, care va lăsa în urma lui parfumul familiar al iubirilor voastre, uitate sau nu...


 


O "spovedanie" despre iubirea reală.


 


Voce și pian, două minți luminate, două firi artistice aparte. Nu, nu e concert standard. E concert cu muzica Altfel. Intim, delicat, unic.


 


Alina Manole este “păcătoasa“ care își asumă greșelile fiecăruia dintre noi, cele spuse în șoaptă, cele vorbite pe la colțuri (de Lună Pătrată), cele spuse în somn. Ironia, jocul de-a drama, „incomodele” adevăruri se regăsesc în piesele pe care le compune, în atmosfera elegantă a fiecărei apariții în public.


 


Raul Kusak este artistul care pictează calea pieselor cu acorduri de pian, dintre cele care deschid poarta spre inimă. Magia prin care acest pianist minunat transformă notele în cuvinte e disponibilă doar acelui Cunoscător, nu de teorii muzicale, ci de viață și dragoste...


 


Iată două fragmente din “Joia Păcătoșilor” Ș


 


Momentul căsătoriei (piesa “Casatorie in stil italian”): http://www.youtube.com/watch?v=bW26Kkzdob8


 


Momentul cafelei de ...după (piesa “fericirea de Luni”) : http://www.youtube.com/watch?v=hEAd-FNzyOM