ALL STAR GAME - BUCURESTI 2015  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

"Federatia Romana de Baschet organizeaza in data de 05 aprilie 2015, cu incepere de la ora 18:00, in Sala Polivalenta Dinamo, traditionalul ALL STAR GAME - BUCURESTI 2015, eveniment care face parte din "Superbet Basketball Week".

 
ALL STAR GAME este un spectacol baschetbalistic devenit traditional in calendarul evenimentelor desfasurate sub egida FRB, organizat an de an in orasele cu traditie in sportul cu mingea la cos si in cadrul caruia se intalnesc selectionatele SUD si NORD. In 2015, caravana stelelor Ligii Nationale de Baschet Masculin poposeste in Bucuresti, noua Sala Polivalenta Dinamo gazduind cea de-a XV-a editie a ALL STAR GAME. Capul de afis al evenimentului este tinut de traditionalul meci dintre selectionatele SUD si NORD, care sunt formate din sportivi si antrenori din LNBM, care au fost alesi in urma votului publicului, reprezentantilor mass-media si a membrilor Colegiului Central al Antrenorilor.


In deschiderea evenimentului, asistenta din Sala Polivalenta Dinamo se va bucura de microrecitalul indragitului Smiley, iar in timpul meciului dintre selectionatele SUD si NORD vor asista si la multe momente special si concursuri: HERLITZ KIDS CONTEST, SUPERBET 3 POINT CONTEST, SKLZ CONTEST, SUPERBET SLAM DUNK CONTEST, RBC LUCKY SHOT CONTEST si ZEPTER LEGEND CONTEST."

Ora eveniment : 18.00 , Duminica, 5 Aprilie

Ora acces : 17:30

Sala Dinamo, Soseaua Stefan cel Mare nr 7-9 , Sector 1, Bucuresti