safina-2-1 - Bilete

ALLESANDRO SAFINA

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

În 26 mai 2023 Alessandro Safina va concerta pe scena Salii Palatului din București, însoțit de o orchestră simfonică.

Tenorul Italian va interpreta în cadrul concertului noi compoziții dar și hituri îndrăgite, care i-au adus faimă mondială.

Alessandro Safina a fost interesat de muzică încă din copilărie. La vârsta de 17 ani, a intrat la Conservatorul din Florența, iar câțiva ani mai târziu a devenit solist al celor mai bune teatre muzicale din Europa.

Alessandro Safina a devenit faimos în întreaga lume prin vocea sa unică, farmecul natural și curajul creativ.

Safina a reusit sa obtina afirmarea definitiva in Olanda, dupa luna noiembrie 2000, cand a fost invitat sa cante in cadrul prestigioasei gale Night Of The Proms. Single-ul Luna de pe albumul “Insieme a te” a rămas în topul hiturilor muzicale olandez timp de 14 săptămâni. Albumul în sine a câștigat de patru ori discul de platină în Olanda și a fost lansat în alte treizeci si sase de țări. De-a lungul timpului, Alessandro a dăruit lumii muzicale duete uimitoare cu Sarah Brightman, Elton John, Ewan McGregor, Barbara Hendricks și Sumi Jo. În plus, a apărut în filme și pe coloane sonore de film, inclusiv în "Moulin Rouge!" al lui Baz Luhrmann.

Alessandro Safina a fost si este o prezență foarte apalaudată în Romania, unde a colaborat cu Loredana Groza sau cu eleva acesteia de la Vocea României, Zsuzsana Cerveni. Un alt moment pentru care a primit ovațiile publicului din România a fost duetul cu Andrea Bocelli, al cărui invitat special a fost în turneul mondial al acestuia.

Concertul de la București este primul concert solo pe care artistul îl ține în țara noastră după pandemie și ne promite niște surprize muzicale de neuitat!

Sponsori / Parteneri