Alternosfera  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Pe 13 februarie, joi, la Colectiv, de la ora 20:00, va invitam la un concert cu ALTERNOSFERA, MERCEDES BAND si PINHOLES cu ocazia decernarea premiilor METALHEAD ALT.ROCK Awards 2013.


Ascultatorii de muzica rock au votat timp de o luna iar cele trei trupe au castigat cele 3 premii importante pentru rockul alternativ romanesc: ALTERNOSFERA - best romanian alternative rock band, MERCEDES BAND - best romanian alternative rock album ('Cu Ochii Inchisi') si PINHOLES - best romanian alternative rock newcommer.


Biletele costa 30 de lei in presale si 40 de lei la intrare.


Alternosfera - Best Romanian Alternative Rock Band


Cu doua albume lansate doar in ultimul an, ALTERNOSFERA este in acest moment una din cele mai "puternice" si iubite trupe de rock atat din Republica Moldova, cat si din Romania. Virgula si Epizodia, ambele parte a unui triptic conceptual numit chiar Epizodia, au fost sustinute de turnee de promovare care au adunat peste 50.000 de spectatori.


De curand, trupa a sarbatorit 15 ani de activitate iar in aceasta perioada se afla in studio, unde inregistreaza cea de a treia parte a tripticului Epizodia.


Mercedes Band - Best Romanian Alternative Rock Album


Trupa s-a infiintat în anul 1997 la Sfantu Gheorghe avand o activitate neintrerupta de 17 ani. In luna martie 2013 Mercedes Band a editat albumul ”Cu ochii inchisi”. Este cel de-al doilea disc, dupa ”Superficial” (2003, Stream Music-Cluj-Napoca).  Stilul muzical este o imbinare de rock elodic/alternativ/metal, denumit pe scurt de formatie nu- rock. Noul disc contine un intro si 11 piese. Albumul a fost produs si editat de propria casa de discuri si a fost inregistrat in cursul anului 2012. Mixajul si masterizarea au fost realizate la Denever Hangstudio din Szolnok (Hu).


Trupa are în palmares Locul I la festivalul Constelatii Rock-Rm.Valcea editia 2001, locul I la Festivalul National al Elevilor si Studentilor-Sf.Gheorghe editia 1998 și alte cateva premii personale ale membrilor. La acestea se adauga cele peste 250 de aparitii scenice in concerte proprii si la principalele festivaluri.


In toamna anului 2013 formatia a realizat un turneu de prezentare a albumului in 12 orase din tara, turneu ce va continua in 2014.


Mai multe detalii www.mercedesband.ro


Pinholes - Best Romanian Alternative Rock Newcomer


Un proiect cu radacinile in rock si ramuri ce se agata de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independenta. Inceput in urmă cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu şi Vlad) pentru dialog si muzica, a luat forma finala odată cu intrarea lui Alex in universal pinholesi iȋn luna lui Mai 2013. In l0 luni istoria a mers repede, de la lansarea unui demo/pseudo-album de 10 piese in 5 Iunie 2013 pe plaiurile locale intitulat “Zmei”, la debutul pe scena mare a turneului Zilele Prieteniei.  Toamna anului 2013 a adus primul single – ”Avem Un Loc”  in heavy rotation pe Radio  Guerrilla, dar si o viteză mult mai mare formatiei, cu plecare din Iasi spre Chisinau, Bucuresti, Buzau, Cluj, Bacău, Sibiu si Tg Mureş, impartind aceeasi scena cu Vita de Vie, Luna Amara, Alternativ Quartet, Fluturi pe Asfalt, Theory of Mind, Velosonics si Robin and the Backstabbers.


 


METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania, premiaza in fiecare an realizarile celor mai bune trupe romanesti in cadrul unei gale intitulata sugestiv: METALHEAD Awards ! In 2014 vom avea parte de 2 concerte live: pe 7 februarie castigatorii premiile de metal, Negura Bunget, Bucovina ci Vidma iar pe 13 februarie, castigatorii premiilor de rock alternativ: Alternosfera, Mercedes Band si Pinholes.


Premiile au fost acordate pe baza votului publicului.


Club Colectiv - Strada Tabacarilor nr. 7, zona Pasajului Marasesti.