Amanta  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Amanta -adaptare dupa "Incurca lume" de A.D. Hertz ; 


A sosit timpul sa ne bucuram de o noua comedie savuroasa ce adaposteste in distributie actori de succes de la teatrul national Bucuresti.                                                                        


  Comedia "Amanta" in regia lui Armand Calinovici , o adaptare dupa celebra lucrare   " Incurca lume " de A.D. Hertz , va fi pusa in scena de artisti de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de exceptie interpretate in numeroase filme si piese de teatru din aria comediei : Ileana Olteanu / Eugenia Serban (Olga) , Magda Catone/ Monica Davidescu/ Raluca Petra ( Didina Strambuleanu ), Ovidiu Cuncea (Bungrazescu Traian), Dorin Andone/ Gavril Patru ( Matei Pintenaru ) si Armand Calota (Emil Strambuleanu), o distributie exceptionala ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor.


Actiunea se desfasoara la inceputul secolului xx...in zori, avocatul Emil Strambuleanu se intoarce acasa cu o trasura ...uuuuups...Didina nu doarme .e...furioasa! Cati dintre dumneavoastra nu ati pregatit o minciuna cand ati lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi in fata nevestei ravasite ? Dar ce te faci cand minciuna , o inventie de moment folosita de avocat, se transforma in realitate si te trezesti cu amanta in propria casa? Hai sa vedem pe unde scoti camasa...cand in familie cumnatul e procuror.


Va asteptam la spectacolul amanta de A.D. Hertz pentru a afla împreună cum va iesi din incurcatura avocatul-infidel.


 


    `AMANTA`  VINE  LA CLUJ-NAPOCA SI TE TRIMITE  IN  INSORITA GRECIE !!!!!


CUMPARA-TI BILETE LA CEA MAI VIZIONATA COMEDIE DIN ROMANIA <AMANTA>, TRIMITE CODUL DE BARE DE PE BILETUL DE INTRARE LA URMATOAREA ADRESA : ASOCIATIA GHEORGHE IVASCU PADES, STR. GARII, NR.5 , SIBIU, JUD. SIBIU   SI PRIN TRAGERE LA SORTI, POTI CASTIGA UN SEJUR DE 2 PERSOANE IN LUNA IULIE , IN GRECIA !    


TRAGEREA LA SORTI SE VA FACE LA SFARSITUL SPECTACOLULUI.