AMANTA  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Amanta - adaptare dupa " Incurca Lume " de a.d.hertz ;       
A sosit timpul sa ne bucuram de o noua comedie savuroasa ce adaopsteste in distributie actori de succes(de la Teatrul National Bucuresti). 
                                                                              
Comedia "Amanta" in regia lui Armand Calinovici , o adaptare dupa celebra lucrare " Incurca lume " de A.D.Hertz , va fi pusa in scena de artisti de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de exceptie interpretate in numeroase filme si piese de teatru din aria comediei : Ilinca Goia (Olga), Magda Catone/ Monica Davidescu ( Didina Strambuleanu ), Marius Rizea ( Bungrazescu Traian ) Dorin Andone/ Gavril Patru ( Matei Pintenaru ) si Armand Calota ( Emil Strambuleanu ), o distributie exceptionala ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor.
 
Actiunea se desfasoara la inceputul secolului xx...in zori, avocatul Emil Strambuleanu se intoarce acasa cu o trasura ...uuuuups...Didina nu doarme .e...furioasa! 
Cati dintre dumneavoastra nu ati pregatit o minciuna cand ati lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi in fata nevestei ravasite ? 
Dar ce te faci cand minciuna, o inventie de moment folosita de avocat, se transforma in realitate si te trezesti cu amanta in propia casa.
Hai sa vedem pe unde scoti camasa...cand in familie cumnatul e procuror.Va asteptam la spectacolul Amanta de A.D.Hertz pentru a afla împreună cum va iesi din incurcatura avocatul-infidel.