Se incarca...

American Brass

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

American Brass

Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra, Bucharest Music Institute și studenții Masterclass-ului de trombon și trompetă Fessler/Ganicenco vă invită la concertul “American Brass”! 

Ai șansa să votezi concurentul preferat! Participă la concertul de gală, votează dirijoriul care îți place și poti câștiga unul din premiile puse în joc.

Unul dintre premiile oferite laureaților concursului este cel decis de public. Călătoria în lumea fascinantă a muzicii continuă cu atmosfera tipică unui concurs, unde, cu această ocazie vei respira și vei trăi emoțiile participanților! Vei vota și vei putea câștiga, vei decide și vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea concurenților se vor îmbina într-o armonie perfectă și la care ești invitat să participi.

Luni 19 August, Orchestra Simfonica Bucuresti si Dirijorul Travis Jurgens, USA, vă invită la o seară cu muzică americană alături de trombonistul principal al Orchestrei Simfonice din Cincinatti și a Cincinatti Pops, Cristian Ganicenco și Elisabeth Fessler, solista ansamblului Brass Harmony și profesoară la Trossingen. Concertul “American Brass” va avea loc la Sala CinemaPRO din București  între orele 19:00 – 21:00.

Elisabeth Fessler

Elisabeth Fessler a absolvit de la Staatliche Hochschule für Musik Trossingen cu diploma in Trumpet Performance unde a studiat cu Professor Wolfgang Guggenberger, si Baroque Trumpet cu Professor Patrick Henrichs. In aceeasi perioada, Elisabeth a studiat si cu trompetisti renumiti, cum ar fi, Reinhold Friedrich, Gábor Tarkövi, Kristian Steenstrup, Klaus Schuhwerke si Frits Damrow. Ms. Fessler, de asemenea are studii in Music Education si Jazz Performance.

In sezonul 2012/13, Elisabith a cintat cu renumita StuttgarterPhilharmoniker iar in sezonul 2013/14 cu Württembergische Philharmonie Reutlingen. In Septembrie 2014, Ms. Fessler a cistigat auditia, devenind membru permanent al renumitului cvintet de alama, Harmonic Brass Quintet. Ca trompetista si aranjor, Elisabeth Fessler, interpreteaza peste 120 de concert anual, in intreaga lume. Cu Harmonic Brass, a inregistrat multiple CD-uri, care de asemenea includ compozitiile ei. Ca profesor, Elisabeth Fessler a dat masterclasses la multiple universitati in US, UK, South Africa si Germany.

Din 2018, Elisabeth Fessler erste profesor la Staatliche Hochschule für Musik Trossingen.

Cristian Ganicenco

Cristian Ganicenco a studiat si absolvit de la Academia Nationala de Muzica in Bucuresti, Carnegie Mellon University, si Rutgers University in SUA.

In Statele Unite, a studiat cu Byron McCulloh, bass trombonist cu Pittsburgh Symphony, si Joseph Alessi, principal trombone la New York Philharmonic.

In 1999, Cristian Ganicenco a cistigat auditia de Principal trombone (solo trombon) la prestigioasa Cincinnati Symphony Orchestra, unde in 2003 a debutat ca solist cu Fatezia de Paul Creston.

"Beyond Oblivion", (solo cd) sa bucurat de succes atit in rindul criticilor, cit si a melomanior din lumea intraga.

Ca solist si profesor, Cristian a sustinut concerte si masterclasses in universitati din SUA, Europa si Asia.

Cristian Ganicenco foloseste exclusiv instrumente Edwards. 

În program: Mozart Flautul Fermecat, Beethoven Uvertura Leonora 3, Mendelssohn Uvertura Hebridele, Brahms Uvertura Tragică, Carl Maria von Weber Uvertura Der Freischutz, Stravinsky Povestea Soldatului, Bartok Concertul pentru corzi, celesta și percuție, Verdi Uvertura La forza del destino, Pablo de Sarasate Gipsy Airs, Tchaikovski Simfonia nr. 5.Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!Parteneri: Primaria Sectorului 6 / Centrul Cultural European Sector 6UCIMRBucharest Music Institute (BMI), Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro - Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electriceParteneri media: Librăriile Cărturești, Radio ClasicMedia Advertising, RE:CREATE