ANDRA - PASIÓN - Bilete

Detalii eveniment

Andra anunță punerea în vânzare pentru încă o seară, 4 aprilie, de "Pasión", cea mai nouă super producție pregătită de artistă pentru Sala Palatului. Este ultima șansă pentru fanii artistei de a vedea live spectacolul cu momente artistice inedite, dans, costume și, bineîntețeles, super invitați surpriză care vor contribui la realizarea unei atmosfere de carnaval exotic. 

Producția Andra Records de pe 4 și 5 aprilie 2020 va fi la standardele înalte cu care artista deja și-a obișnuit publicul: atât la nivelul regiei, a coregrafiei, dar și când vine vorba de aparatura de sunet, cu tehnologie de cel mai înalt nivel, folosită și de artiștii internaționli în showurile lor.

Se anunță un spectacol extrem de căutat, de altfel ca toate toate showurile artistei. Ele au fost ținute cu casa închisă, atât la Sala Palatului, cât și în alte săli de concerte din țară și din străinătate, ea zdrobind recorduri cu viteza cu care biletele s-au epuizat. Este cazul “Tradițional”, “Aievea” și “Iubirea Schimbă tot”.  

Producția este o continuare firească în cariera Andrei după succesele incredibile înregistrate de colaborările internaționale, întâi cu David Bisbal, deținător a mai multe premii Latin Grammy, apoi cu Pachanga, Descemer Bueno și Enrigue Iglesias, unui din superstarurile momentului în industria muzicii latino, supranumit Regele Muzicii Pop-Latino.