andrasept - Bilete ©

ANDRA - PASIÓN

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Andra anulează concertele Pasión programate la Sala Palatului

Andra anunță cu regret anularea concertelor Pasión care urmau să aibă loc la Sala Palatului, în București. Inițial amânate din aprilie pentru septembrie, din cauza crizei sanitare și a stării de urgență, spectacolele se anulează. Artista, invitații și echipa ei subliniază importanța siguranței populației și a respectării legii.

„Viitorul este plin de necunoscute în acest moment, așa că vă propun să ne facem planuri pe termen scurt. Să controlăm prezentul, adică să ne protejăm pe noi și pe cei dragi, stând cât mai mult în case și respectând legile în perioada de stare de urgență. Mi-este foarte dor să urc pe scenă, să cânt alături de public, dar am decis să anulez concertele de la Sala Palatului, pentru că orice producție are nevoie de repetiții intense, de o pregătire riguroasă și, din păcate, nu avem de unde ști când vom putea să ne reluăm activitatea. Rămânem optimiști, ne vedem online! Totul va fi bine!”, a declarat Andra.


Pasión urmau să aibă loc pe 5 și 6 septembrie, de la 20:00, la Sala Palatului (reprogramate de pe 4 și 5 aprilie). Cei care au achiziționat bilete se pot adresa vânzătorului pentru returnarea contravalorii lor conform legii în termen de maxim 12 luni de la data inițială a evenimentului . Informații despre modalitatea de returnare a biletelor găsiți pe site-urile vânzătorilor: www.eventim.ro și www.salapalatului.ro , dar și prin email scriind la adresele: contact@eventim.ro sau  office@salapalatului.ro in funcție de modalitate sau locatia de unde au fost achiziționate .