Andra - Traditional

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Andra isi continua turneul national  TRADITIONAL si invită oltenii la Marea Unire Muzicală, la Sala Polivalenta din Craiova, pe data de 16 noiembrie 2019!

Andra aduce oltenilor un spectacol-eveniment, un omagiu adus muzicii care face inimile romanilor să bată în același timp, pentru aceleași vise. Pe data de 16 noiembrie, la Sala Polivalenta din Craiova, artista va susține concertul TRADITIONAL din cadrul turneului national, unde va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.
Muzica populară este prima dragoste pentru Andra. Este primul gen muzical pe care l-a încercat, influențată de tatal și de fratele ei. Albumul ei de muzica populara, ”De la frate la soră”, a avut vânzări record și a primit Discul de Platină.
“Eu cred că românii au nevoie de acest spectacol. Muzica populară e numitorul comun care ne aduce pe toți în aceeași stare de emotie și bucurie în același timp, unește toate generațiile și toți românii indiferent unde s-au născut și unde trăiesc acum.”  a declarat Andra.
Andra se întoarce în acest an la Craiova, dupa show-ul “Aievea” sustinut anul trecut cu casa inchisa, la melodiile de suflet cu care a crescut. Acest concept nu este o surpriză pentru fanii care adesea o compară cu Maria Tănase, un simbol al muzicii tradiționale autentice românești. Artista reușeste performanța să rămână in topurile muzicale la mai bine de 18 ani de când s-a lansat. Cu un palmares impresionant de premii și cu cifre record de difuzări și vânzări de discuri, ea este de departe cea mai iubită artistă a momentului.