andries200 - Bilete ©

ANDRIES - Concertul de Mos Nicolae

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Alexandru Andries revine cu un concert special de Mos Nicolae


Alexandru Andries revine pe scena Salii Radio in data de 7 decembrie 2019. Fanii marelui artist stiu deja ca in fiecare an, de Mos Nicolae, Alexandru Andries le pregateste un concert special. Muzicianul a declarat ca toti cei prezenti la show vor avea ocazia sa asculte si cateva piese in premiera! Dupa succesul rasunator avut in urma cu doar cateva saptamani, era evidenta nevoia de acest nou spectacol. Sfatul organizatorilor este sa va grabiti in achizitionarea unor bilete valide pentru a avea siguranta intrarii in sala.


Ca de fiecare data, Alexandru Andries va avea alaturi de el pe scena o serie de muzicieni de calibru care completeaza formula: Berti Barbera, Calin Grigoriu, Maria Ioana Mintulescu si Sorin Romanescu.


Alexandru Andries este fara discutie cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansand peste 80 de materiale discografice si sustinand peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generatii si mentor al urmatoarelor generatii, Alexandru Andries este un artist unic, iar intalnirile cu el devin evenimente de neuitat.


Biletele au urmatoarele preturi:


Categoria 1 - 95 de lei


Categoria 2 – 65 de lei


Categoria 3 – 35 de lei


 https://www.youtube.com/watch?v=yaUwrIyKiNk