art-safari-general - Bilete

ART SAFARI 2022  - Bilete

Detalii eveniment

Art Safari 2022 - ediția 9

Palatul Dacia-România (Lipscani 18-20), București

12 mai - 7 august


În 2022, Art Safari, ajuns la ediția 9, se reinventează pentru tine și oferă o nouă experiență de vizitare: 2 sezoane expoziționale. La fiecare 3 luni, expozițiile vor fi înlocuite. Primele 3 luni de artă te așteaptă pe Lipscani, în Palatul Dacia-România și numără nume mari ale artei mondiale - Picasso, Dalí - artă contemporană și tablouri celebre.


Pavilionul Muzeal

Theodor Aman. Primul artist român modern


Pavilionul Central

Picasso, Dalí & Falla. Pălăria cu trei colțuri


Pavilionul Contemporan

Irina Dragomir. Roșu, galben și albastru


Pavilionul Invitat

Marcel Iancu. Reconstruind artele din România în Israel


Pavilionul Aniversar

Barbara Klemm. Light and Dark. Photographs from Germany


Cu peste 231.000 de vizitatori în primele opt ediții (2021-2014), Art Safari găzduiește expoziţii curatoriate dedicate artei de patrimoniu, moderne și contemporane. Art Safari are un puternic program educaţional, găzduind ateliere de artă pentru copii, tururi ghidate pentru copii și adolescenţi și tururi private pentru publicul larg.


Art Safari Kids

Programul educațional Art Safari Kids oferă tururi orientate spre copii care încorporează activități creative de artă și meșteșuguri. Copiii sunt invitați să-și exprime creativitatea și să descopere expozițiile noastre de artă tururile noastre ghidate. Dorința noastră este să îmbunătățim înțelegerea copiilor cu privire la forme, texturi, modele, dimensiuni și mediu, încurajându-i să aprecieze arta și lumea artei.