ARTmania sibiu 2014  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Incepand din acest an, ARTmania Festival dezvolta povestea nascuta in cetatea medievala a Sibiului si ofera iubitorilor de muzica, in premiera, patru scene. Publicul dedicat al festivalului se va putea ascunde de lumina in „Vampires’ Den“, spatiul care va gazdui in weekend concertele unora dintre cei mai cunoscuti artisti internationali. In acest loc, accesul va fi permis doar posesorilor de abonamente achizitionate pana in prezent si pana la data festivalului, in limita locurilor disponibile. In Vampires’ Den accesul va fi permis dupa ora 15:00 iar petrecerea se va incheia inainte de apusul lunii in noptile de vineri si sambata, 8 si 9 august 2014. In premiera pe scena principala, vor avea loc doua concerte tarziu in noapte, dupa Rage si Therion cele doua proiecte care au fost aproape de a castiga concursul de preselectie si promovare a muzicii Metal produsa in Romania: An Theos si The Hourglass completeaza afisul final al celei de-a noua editii a festivalului. Concertele vor incepe la ora 16:00 si se vor incheia in jurul orei 02:00, iar in paralel publicul va profita de multe alternative culturale: proiectii video oferite de Dracula Film Festival, evenimente Carturesti Pop-Up Store, Caravana cu Jocuri de la Happy Color, expozitii gazduite de Photo Romania si tineri artisti indragostiti de ARTmania si multe alte surprize care vor fi dezvaluite in curand. In limita locurilor disponibile, publicul amator de incursiuni scurte in Vampires’ Den va achizitiona bilete cu acces unic de zi direct de la intrarea in spatiu la pretul de 100 lei. Pentru Meet and Greet, asa cum deja ne-am obisnuit, toata lumea va avea o sansa. La centrele de Relatii Publice posesorii de bratari  se vor putea inscrie pe liste, absolut gratuit, in functie de restrictiile fiecarei trupe, dar nu mai mult de doua formatii pentru fiecare participant, cu un act de identitate valabil. Ne vedem la Sibiu!
Energia „Vampires’ Den” ARTmania Festival 2014 se extinde cu doua proiecte legendare „Made in Germany”: Crematory si Diary of Dreams. „Vampires’ Den” gazduieste vineri si sambata 16 ore de concerte, o crestere substantiala comparativ cu editiile trecute, iar in paralel, tot aici, functioneaza ateliere si proiectii, expozitii si libraria Carturesti, o intreaga industrie de servicii culturale, dedicate publicului sau fidel. ARTmania Vampires’ Den se intinde pe o suprafata de peste 2.500 de metri patrati cu doua spatii indoor si unul outdoor.


 


Povestea deschide porţile festivalului intr-un mod cu totul şi cu totul neaşteptat. De la dragoni la zei si de la monştri la zane, dincolo de superstitiile care invaluie controversatul subiect, cea de-a noua editie ARTmania Festival 2014 ne invita intr-o calatorie spre zonele crepusculare ale unui univers magic. Bine aţi venit in lumea duhurilor şi a vampirilor!


 


Dupa confirmarile Therion si Eluveitie, se anunta Diary of Dreams, un legendar proiect Darkwave dintr-o zona muzicala indragita in comunitatea ARTmania. Cu 13 albume de mare valoare produse in peste 20 de ani si prima pozitie ocupata in topurile genului, Diary of Dreams participa in premiera la ARTmania Festival in anul in care lanseaza si un nou album: “Elegies in Darkness”. Diary of Dreams va urca pe scena Vampires’ Den vineri noapte, 8 august 2014.


 


Tot din categoria greilor zonelor intunecate si de multa vreme asteptati la Sibiu, in acest an vom asculta Crematory, sambata, 9 august, in premiera la ARTmania Festival. Crematory este cea mai populara formaţie de gothic metal a Germaniei cu o cariera muzicala de peste 23 de ani. Nici un album Crematory nu se aseamana cu precendentul, iar noul material lansat in 2014, Antiserum, experimenteaza in zona de EBM/techno si completeaza sound-ul clasic al trupei. Pentru prima aparitie la ARTmania Festival ne asteptam sa ascultam un mix de piese vechi si noi.


 


Eluveitie si Diary of Dreams vor canta vineri, iar Crematory şi Therion vor urca pe scena Vampires’ Den sambata, in premiera absoluta pe scena festivalului.


Vampires’ Den, parte a celei de-a IX-a ediţii ARTmania Festival, ofera abonatilor proiecţii video si spatii de lectura, board games, tarot, make-up in spiritul evenimentului si tatuaje. In Vampires’ Den fiecare noapte se prelungeste cu un after-party monstruos. Intr-un spirit contemporan, Vampires’ Den detine o parcare pentru biciclete, safe boxes, un container „lost and found” şi toate facilitaţile sanitare necesare. Spatiul este situat in Complexul Balanţa Sibiu, la aproximativ 1,5 km distanţa de Piaţa Mare şi foarte aproape de gara, fiind dotat cu un sistem de ventilatie performant, zona fiind destinata in trecut productiei faimoaselor Cantare Balanta. Adresa exacta: Calea Gusteritei 21-23 – www.bit.ly/address-vampires-den


Preturi in limita a 1.000 de abonamente pentru fiecare perioada de distributie: martie-aprilie: 125 lei; mai-iunie: 150 lei; iulie-august: 180 lei. In cazul epuizarii unei categorii, distribuitorii vor activa automat urmatoarea categorie de pret. Biletele speciale pentru evenimentele organizate in spatiile Muzeului National Brukenthal si Muzeului de Istorie vor fi disponibile in curand. In Piata Mare accesul va fi gratuit.


A IX-a ediţie ARTmania Festival promite o incursiune intr-o alta lume si un alt fel de festival. Prin Vampires’ Den ne propunem sa deschidem un nou capitol in istoria evenimentului, in care fiecare dintre noi sa isi poata gasi locul. Va asteptam la ARTmania Festival Sibiu 2014.