Atelier de modelaj in lut  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Atelier de modelaj in lut - Modeleaza-ti toate visele! Abonament trei luni sesiuni săptămânale (Recomandat)


Cadoul este întotdeauna mai interesant când ia forma unui atelier! Și pentru că cei de la Clay Play știu că joaca este benefică și celor mici dar și adulților au pregătit un atelier de modelaj în lut perfect pentru o experiență cadou inedită!


Un atelier în care nu te îngrădește nimeni și nimic, unde te poți juca cu lutul liber, spontan, într-un  cadru lipsit de judecată și evaluare. Modelajul în lut îți permite să intri într-o stare de “flow”, bazându-se, ca și în alte activități creative, pe acțiuni repetitive și un nivel de îndemanare ce poate fi mereu îmbunatățit. Avem nevoie, atât noi adulții, dar mai ales copiii, de posibilitatea de a ne exprima creativitatea liber, de a învăța prin experimentare, descoperind cum fiecare greșeală ne aduce cu un pas mai aproape de reușită.


Așa că, te așteptăm să creezi liber, să faci greșeli pe măsură ce creezi sau să îți dai seama că ideea ta inițială nu funcționează așa cum credeai. Nicio problemă! Așa vei învăța să devii mai prezent pe măsura ce vei încerca să abordezi creația ta dintr-o altă perspectivă până când vei atinge obiectivul final. Instructorii vor fi lângă tine pe post de observatori, iar la sfârșitul orei te vom întreba un singur lucru: Ce ai putea să faci diferit data viitoare pentru a fi mai aproape de ce ți-ai propus?


Într-o lume în care totul se face urmând reguli stricte, tematici, cerințe specifice este important să exersezi în mod constant starea de libertate a exprimării pentru a avea beneficii cu adevărat. Acceptarea greșelii, învățarea prin observare directă, dezvoltarea creativității, înțelegerea faptului că doar prin repetiție devii mai bun în ceea ce faci, într-un cadru lipsit de competitivitate, unde non-judecata și exprimarea liberă sunt un must, sunt elemente care contribuie la creșteră armonioasă a copiilor și sunt unelte cu adevarăt terapeutice pentru adulți.Programul atelierelor: marți, miercuri și joi între orele 15.00-18.00, sâmbăta între orele 11 – 14.


Detaliile experienței  • Sesiune de modelaj în lut / Abonamente

  • Include costul argilei și al materialelor folosite

  • Durată:  60 minute

  • Locație: București, Clay Play

  • Experiență pentru o persoană

  • Primești un voucher electronic ce conține mesajul tău personalizat

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)