Atelier pentru parinti si copii  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Atelier pentru parinti si copii - Maker Duo


Alege să dăruieşti o experiență în cadrul unui atelier pentru părinți şi copii, pentru că cel mai important cadou din viața unui copil, sunt clipele petrecute alături de părinții săi. Maker Duo este un atelier pentru părinți și copii care îi ajută să pe părinți să se conecteze cu copilul lor, petrecând momente de calitate împreună, în care bucuria, curiozitatea, reuşita se împletesc cu distracția şi învățarea.


Relația dintre părinți şi copii se bazează pe abilitățile de comunicare ale celor doi, iar negociind , construind, veți descoperi noi căi de colaborare și să vă apreciați reciproc munca.Atelierul durează 2 ore, iar tematica este stabilită în prealabil pentru a fi asigurată existența tuturor materialele necesare. Până acum, echipele au creat jucării, accesorii, rechizite, rame foto, ceasuri…amintiri și relații de calitate! Trainerii vin în sprijinul nevoilor și dorințelor voastre prin facilitarea unei experiențe creatoare, într-un cadru prietenos, alături de oameni pasionați.


Experiența echipei Eematico vă va susține și va fi alături de voi prin sfaturi și tips&tricks despre bricolaj. Vor fi puse la dispoziție materiale, unelte de mână și scule electrice pentru aducerea la viață a proiectelor voastre.În cadrul unui atelier pentru părinți şi copii vă veți dezvolta împreună creativitatea, dexteritatea, veți proiecta şi realiza proiectul comun, îl veți lua acasă şi vă va aminti mereu de clipele petrecute împreună. Iar peste ani copilul va păstra rezultatul lucrului comun din atelier ca dovadă vie a relației speciale dintre el şi dumneavoastră.Alege acest cadou pentru tine şi copilul tău, pentru o prietenă/ un prieten drag şi copilul lui, sau mergeți mai mulți pentru vă bucura de o experiență extinsă şi de a lega prietenii dincolo de spațiul de joacă din parc!


Detaliile experientei • Atelier pentru părinți şi copii cu vârsta cuprinsă între 3-6 ani.

 • Durata atelierului: 2 ore, cu scurtă pauză de gustare

 • Toate materialele, unetele şi sculele electrice vor fi puse la dispoziție de către atelierul Eematico

 • Copii vor avea parte de suportul şi îndrumarea trainerilor pe tot parcursul atelierului

 • Locatie: București, Studioul Eematico

 • Experienta pentru parinte si copil

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul poate fi folosit în timp de 12 luni de la achiziționare.

 • Experiența este valabilă în limita disponibilității (o rezervare este necesară în avans).

 • Cursurile se desfășoară între prima săptamână a anului școlar și ultima săptămâna a anului școlar. În perioada sărbătorilor legale, vacanțelor școlare din timpul anului școlar nu se țin cursuri. Pentru cursurile de copii mici, 3-6 ani, perioada de desfășurare a cursurilor se poate prelungi până la începutul lunii Iulie.