Atena culinara workshop cooking  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Cadouri speciale – Atena culinara workshop cooking


Dacă ești o persoană gurmandă, îți place la nebunie să gătesti, mai ales mâncaruri specifice altor tări, dacă iubești cultura culinară elenă, ai nimerit la fix! Prinde o furculiță și pregătește-te! Bine ați venit la masă - masa meze grecească!


Alătură-te clasei noastre de meze chiar in inima Atenei pentru o seară de râs, ouzo și, mai ales, farfurie după farfurie cu mâncare grecească delicioasă.

Mezes (mezedes pentru plural) înseamnă o farfurie mică de mâncare fierbinte sau rece, care este servită alături de alte mezede. Mezedele au un dublu scop. În primul rând pentru a completa băutura și prin băutură ne referim la licorile grecești precum ouzo, raki sau tsipouro și apoi să oferim un motiv pentru a cunoaște cultura, tradiția și spiritul elen, pentru a socializa.

Vei petrece apoximativ 4 ore într-o locație din inima Atenei, amenajată într-un fel care te face să te simți ca acasă, în bucătaria căminului tău. Aici vei găsi toate ingredientele, instrumentele și echipamentele de care ai nevoie pentru creațiile culinare.


Meniul propus de către partenerii noștri include:

-brânzeturi grecești, tzatziki, chifteluțe de dovlecei, rulouri de vinete cu sos de roșii și brânzeturi, brânză la grătar, chifteluțe de carne, salată de sfeclă, ntakakia, salată de brânza, plăcintă cu verdețuri, fava, ardei umpluți cu brânzeturi, dolmadakia, pate de măsline,deserturi.

Nimic nu poate fi mai plăcut decât să savurezi preparatele grecești chiar la ele acasă!


 Detaliile experienței:  • Locație: Grecia, Atena

  • Experiență valabilă pentru 1 persoană

  • Voucher valabil 12 luni de la data achiziției


 Ce trebuie să știu:  • Voucherul este valabil 12 luni de la data achizitiei

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)

  • Experiența nu include cazare sau transport in Grecia.