pe-treptele-vantului-tgst - Bilete

AUF DEN TREPPEN DES WINDES

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

35 de ani după moartea lui, performance-ul „Pe treptele vântului” este un omagiu adus poetului de limbă germană Rolf Bossert, născut în anul 1952 la Reșița și decedat în 1986 la Frankfurt am Main. Bossert a fost membru al Grupului de acțiune Banat (Aktionsgruppe Banat), o asociație a câtorva scriitori, poeți și publiciști de limbă germană din România, o platformă de dezbateri literare constituită în primăvara anului 1972. Pusă sub observația Securității, după șicane și acțiuni de intimidare ea a fost desființată cu numai trei ani mai târziu de către organele regimului ceaușist. Omagiul adus poetului Rolf Bossert vrea să fie un prim pas înspre anul 2022, când se vor împlini și se vor sărbători 50 de ani de la înființarea Grupului de acțiune Banat. Performance-ul a fost realizat de percuționistul și compozitorul berlinez Maurice de Martin în colaborare cu pianistul și compozitorul bucureștean Mircea Tiberian. La performance participă Maurice de Martin, chitaristul de jazz Sian Brie din Reșița, actrița Oana Vidoni și actorul Alexandru Mihăescu, membri ai ansamblului Teatrului German de Stat Timișoara.

Durata: 01:00

_________________________

Având în vedere că incidența îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2 a trecut de 6 cazuri la mia de locuitori, în conformitate cu reglementările prevăzute prin art. 4 al HG. 76 din 30.09.2021 , accesul în sala de spectacol se va face doar în următoarele condiții: 

– vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 şi peste 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– perioadă cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Precizăm că, în baza aceleiași hotărâri, numărul de locuri în sălile de spectacol este limitat la 50% din capacitate, iar masca este obligatorie.