autor-targ-bijuterie-contemporana - Bilete

AUTOR - Târg de Bijuterie Contemporană

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

AUTOR 2022 - Târg Internațional de Bijuterie Contemporană - ediția a 19-a

Palatul Oscar Maugsch, intrarea prin str. Toma Caragiu, București

28 mai - 29 mai

Târgul AUTOR revine după 3 ani și pune în scenă cea de-a 19-a ediție în sala de bal a Palatului Oscar Maugsch, de la Universitate, unde te invită să descoperi cel mai înalt nivel de creație al bijuteriei contemporane.

I Like Jewlery and Jewelry Likes Me!

50 de designeri de pe 5 continente, uniți prin limbajul bijuteriei contemporane se vor întâlni pentru prima oară la AUTOR 2022 pentru a arăta cum neconvenționalul devine purtabil, cum bijuteria devine o declarație diferită în funcție de persoana care o poartă.

Două zile de bijuterii unicat din 15 țări, doar o dată pe an și doar la Târgul AUTOR.

O ocazie unică de a achiziționa bijuterie contemporană direct de la creatori, la singurul astfel de eveniment din Sud-Estul Europei!

Sala centrala

13 designeri români + 27 de designeri internaționali

Sala mica

10 designeri ucranieni prin suportul oferit de Platforma de bijuterie AUTOR.

Despre AUTOR

Cu peste 60 000 de vizitatori în cele 18 editii (2009-2019), AUTOR readuce creația de bijuterie contemporană mai aproape de publicul iubitor cu ajutorul unui juriu internațional de specialitate. Târgul AUTOR, un loc în care atât abordarea funcțională, dar și cea conceptuală fuzionează dând naștere unui nou mod de a înțelege și purta bijuterie. Cu fiecare nouă ediție definim acel spațiu magic în care se întâlnesc designul, arta și emoțiile.