Aventura cu balonul pentru o persoana  - Bilete

balon1 - Bilete ©

Date disponibile

Detalii eveniment

Aventura cu balonul pentru o persoana 


Calatorim zilnic dar cate din aceste drumuri ne duc pe noi carari? Exploreaza o zi de neuitat printre nori si adauga o fotografie unica in albumul experientelor de neuitat. Te asteptam sa vezi privelisti de vis intr-o maniera unica intr-un zbor cu balonul cu aer cald.


Zborul are loc dimineata sau seara, dar noi recomandam prima varianta, deoarece ai ocazia sa vezi rasaritul de soare, in timp ce balonul este umflat treptat in fata ta, acoperind incet-incet soarele care se ridica. Adrenalina exista pana in momentul in care balonul incepe sa se ridice, iar apoi vei experimenta un sentiment deplin de liniste. Zborul... dorința de milenii de a ne ridica de la sol, de a imita pasările, a devenit acum posibilă și accesibilă. Avantajul fata de pasari este ca aparatul care incalzeste aerul din balon te va incalzi si pe tine, astfel ca nu va trebui sa te imbraci pentru iarna.


Aventura cu balonul cu aer cald se desfășoară în condiții de siguranță. Spre deosebire de alte aeronave, balonul poate zbura la înălțime mică și cu o viteza relativ mica (intre 15 si 25 de km/h). Decolarea și aterizarea sunt line și plăcute. Amintirile vor fi de neuitat, fotografiile nemaipomenite... Durata unui zbor este de aproximativ o oră iar după aterizare urmează o scurtă ceremonie de botez. Locația de bază este orașul București însă zborurile se pot efectua în oricare altă locație dacă sunt întrunite condițiile necesare. Poti sa ne contactezi, daca ai o alta idee de locatie, pentru a discuta detaliile. De asemenea, putem organiza un zbor doar pentru tine si iubitul/iubita ta, daca doriti sa beneficiati de o intimitate mai mare.


Poti afla localizarea exacta a locatiei pentru decolare aici. Daca nu ai o masina cu care sa poti ajunge la locul decolarii sau sa te poti intoarce acasa, iti punem la dispozitie si o masina de lux.


Alege experienta de zbor cu balonul şi vei petrece o zi de neuitat! Ia-ti si un/o prieten/a cu tine pentru a impartasi impreuna experienta.


Detalii experienței: • 1 oră de zbor cu balonul

 • Locație: la 20km de București

 • Experiență pentru o persoană

 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adaugă un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Efectuarea zborului depinde de conditiile atmosferice din ziua programarii, care pot duce la amanarea zborului.

 • Dupa aterizarea balonului, clientii vor fi returnati la locul decolarii, dupa strangerea balonului care dureaza aproximativ 40 de minute.

 • Transportul catre locatia de unde se efectueaza zborul nu este acoperita in costurile experientei.

 • Zborul se efectueaza cu un minim de 4 persoane.