AWAKE FESTIVAL 2018  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

AWAKE lansează biletele de o zi!


 


Doar o lună ne mai desparte de ce-a de-a doua ediție a festivalului AWAKE ce transformă Domeniul Teleki din Gornești într-o oază de relaxare și distracție. În weekend-ul 17 - 19 august, AWAKE reunește în inima Transilvaniei artiști internaționali printre care Morcheeba, Milky Chance, Wilkinson și The Subways, dar și trupe românești și maghiare. În plus, Vița de Vie va susține în premieră un concert simfonic împreună cu Filarmonica de Stat din Tîrgu Mureș.


Decoruri spectaculoase, opere de artă contemporană, zonă de sport, baruri și restaurante, toate vor fi amenajate într-unul dintre cele mai spectaculoase parcuri dendrologice din țară si promit un răsfăț al simțurilor.


Începând de astăzi s-au pus în vânzare și biletele de o zi, la prețul de 99 de lei, participanții având ocazia să aleagă ziua preferată pentru a trăi experiența AWAKE.


 


Programul pe zile


Vineri, 17 august


Main Stage: Morcheeba, The Parlotones, Mihail, Ivan & The Parazol, The Shiver Show, DJ Antenna


Telekom Electronic Beats Stage: Culoe de Song, Akos, Vlademir, IV-IN, Ethylen, Scopter


 


Sâmbătă, 18 august


Main Stage: Vița de Vie „În Corzi” împreună cu Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș, Wilkinson, Akua Naru, Subcarpați cu invitați speciali Hanu cu Bragă, O.C.S., Szempöl Offchestra, DJ Sauce


Telekom Electronic Beats Stage: James Zabiela, Ethylen, Vlad Bretan, Dan Medeșan, Albin Kaczka, Addo


 


Duminică, 19 august


Main Stage: Milky Chance, The Subways, Fink, Șatra B.E.N.Z., Fran Palermo, Detour


Telekom Electronic Beats Stage: Eelke Kleijn, Eye Scream, Ugly Astronaut, Vlademir, MNB, IV-IN


 


 


Pe lângă seria concertelor programate pe cele două scene principale, AWAKE promite numeroase alte activități, oferind celor prezenti opțiuni pentru toate preferințele. Domeniul Teleki devine gazda perfectă pentru una dintre cele mai frumoase experiente de festival incluzând o bibliotecă în aer liber cu titluri alese de editura Litera, cinematograf în aer liber cu filme premiate anul acesta la Festivalul Internațional de Film Transilvania, platforma de discuții Feed Your Mind, cu invitați din diverse domenii, și expoziția de instalații de mari dimensiuni ARTDOOR.


 


Biletele de o zi sunt disponibile pe awakefestival.ro si eventim.ro la prețul de 99 lei. Abonamentele pentru cele trei zile rămân în vânzare la prețul de 199 de lei și 225 lei cu camping inclus. De asemenea sunt disponibile la vânzare suplimentele de camping, în valoare de 35 de lei, ce oferă acces în zona de camping, doar însoțite de un abonament valid.


La intrare abonamentele vor avea prețul de 225 de lei, iar biletele de o zi vor costa 120 de lei.


Mai multe informații sunt disponibile pe Website * Facebook * Instagram * Youtube


 ----------------


Morcheeba, legendara trupă de trip hop din Marea Britanie, se alătură lineup-ului AWAKE Festival, primul boutique festival din România, care are loc în perioada 17-19 august 2018, pe Domeniul Teleki din Gornești, Mureș. Mai mult, la ce-a de-a doua ediție AWAKE lansează Telekom Electronic Beats, noua scenă curatoriată de All You Can Dance /FORM Space. JAMES ZABIELA, EELKE KLEIJN sunt headlinerii Telekom Electronic Beats Stage din acest an.


Cu o activitate de aproape două decenii și nouă albume la activ, Morcheeba este îndragită pentru mixul eclectic de rock, muzică electronică, R&B, pop și trip hop. Skye Edwards şi Ross Godfrey vor încânta fanii AWAKE cu un setlist ce include cele mai cunoscute piese ale trupei, dar și melodii de pe noul album „Blaze Away”, ce a fost lansat pe 1 iunie.


Povestea AWAKE este completată de parteneriatul cu Telekom Electonic Beats, una din cele mai importante platforme de promovare a muzicii electronice contemporane. Electronic Beats conectează iubitorii de muzică electronică la cele mai avangardiste curente, comunități și manifestări, prin conținut digital de calitate și susținerea talentelor locale.


Curatorul scenei, All you can Dance /FORM Space, este o comunitate ce a revoluționat viața de noapte din România, prin oferta muzicală propusă și promovarea creativității în toate formele ei.


Printre artiștii scenei Telekom Electronic Beats se numără și James Zabiela, DJ-ul care s-a remarcat prin complexitatea lui muzicală și îmbinarea loop-urilor, efectelor și editării live. Cu două albume la activ, Eelke Kleijn a încântat publicul iubitor de muzică electronică la unele dintre cele mai importante festivaluri internaționale, precum: Ultra Music Festival, Balaton Sound sau Sensation.


Noii artiști se alătură celorlalte nume confirmate la AWAKE 2018: Milky Chance, Wilkinson, Vița de Vie „În Corzi”, Akua Naru, The Subways, The Parlotones, Fink și mulți alții.


AWAKE se va desfășura în perioada 17-19 august 2018, pe Domeniul Teleki din Gornești, județul Mureș. Participanții se vor putea bucura de multe zone și activități, precum: o bibliotecă în aer liber, scena din copac, cinematograful în aer liber, platforma de discuții Feed Your Mind. Artdoor, concursul de instalații artistice de mari dimensiuni din cadrul AWAKE, ajunge și el in 2018 la cea de-a doua ediție.


Prin participarea la acest eveniment posesorul biletului isi da acordul de a fi fotografiat si filmat in spatiul de eveniment, in scopul promovarii evenimentelor organizatorului.


Prelucrarea datelor video si audio va fi efectuata pe baza intereselor legitime ale organizatorului de a promova evenimentul si in baza nevoii de executare cu buna credinta a obligatiilor de promovare asumate de organizator prin contractele incheiate.