AWAKE Festival 2017  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

KNIFE PARTY - confirmare noua pentru AWAKE!
 


Knife Party este cel mai nou nume care se alatura artistilor din prima editie AWAKE. Trupa va fi headlinerul primei zile de festival, alti peste 30 de artisti urmand sa urce pe scenele ce vor fi amenajate in parcul castelului Teleki in primul weekend din septembrie. Programul festivalului este disponibil incepand de astazi pe site-ul www.AWAKEfestival.ro, si tot incepand de astazi, devin disponibile si bilete de o zi, la pretul de 75 de lei in presale.


Duo-ul australian de muzica electronica Knife Party se va afla la prima sa vizita in Romania, insa cei doi membri sunt deja familiarizati cu publicul din tara noastra, Rob Swire si Gareth McGrillen fiind totodata doi dintre componentii trupei Pendulum, headliner al editiei B’ESTFEST Summer Camp 2011. Cei doi s-au intalnit in 2002 si de atunci au inceput sa lucreze impreuna in diferite proiecte muzicale, ajungand     intr-un final sa puna bazele trupei Pendulum. Knife Party a aparut ca proiect secundar, in 2012, dar succesul noii formule i-a determinat pe cei doi sa se concentreze tot mai mult pe viitorul acestei trupe. Knife Party a fost inclus in clasamentul celor mai buni 100 de DJ de catre DJ Magazine, colaborand de-a lungul timpului cu artisti precum Swedish House Mafia, Steve Aoki, MistaJam, Foreign Beggars, I See MONSTAS, Tom Staar sau Tom Morello. Rob Swire si Gareth McGrillen au lansat impreuna 5 EP-uri si un album, Abandon Ship (2014), care a ajuns pe pozitia a doua in US Dance Chart, duo-ul fiind tot mai des intalnit in line-up-urile festivalurilor de muzica.


Knife Party vor urca pe scena in prima zi a festivalului,  in aceeasi zi cu Aeroplane, in timp ce sambata vor canta Subcarpati, Modestep si Mazde, urmand ca festivalul sa se incheie cu show-urile lui Tom Odell si Dirtyphonics.