Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Banff Mountain Film Festival World Tour Romania 2018

Cel mai prestigios festival internațional de film montan din lume, acum în România

Banff Mountain Film Festival World Tour ajunge pentru prima dată în România, la București și Cluj, în 23 și 25 octombrie 2018.

Festivalul de film montan de la Banff este cel mai mare și unul dintre cele mai prestigioase festivaluri cu tematică outdoor din lume - un concurs internațional de filme de scurtmetraj și documentare despre cultura, sportul și mediul montan. Se desfășoară anual în Canada începând din 1976, iar circuitul mondial are loc astăzi în peste 40 de țări și 550 de orașe pe glob. 

Din cele aproximativ 400 de filme participante la concursul anual, proiecțiile alese de juriul internațional pentru ediția Banff World Tour din acest an cuprind o colecție a celor mai inspiraționale și provocatoare teme. În România vor fi prezentate opt dintre filmele premiate și favoritele publicului festivalului. Acestea cuprind activități outdoor precum mountain-bike, schi alpinism sau freeride, caiac, expediții polare, scufundări libere sau cățărare pe stâncă, într-o proiecție totală de aproximativ două ore. 

Organizat de Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO)evenimentul este dedicat tuturor celor interesați să vizioneze unele din cele mai bune producții video din lume cu tematică montană/ outdoor, cu acțiuni petrecute în regiuni inedite sau culturi îndepărtate.

Aducând publicul atât de aproape de sporturi pline de aventură, Banff World Tour reprezintă o explorare provocatoare și plină de adrenalină a mediului montan și outdoor deopotrivă.

Informațiile cu privire la eveniment se regasesc pe paginile oficiale

https://banff.ro/
https://www.facebook.com/banff.ro

 Un eveniment organizat de Asociatia de Educație și Cultură Outdoor (AECO) alături de Media Med Publicis,

cu sprijinul deosebit al Ambasadei Canadei în România