Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Adrian Nour, Cătălina Beta, alături de colegii lor instrumentişti,  ADRIAN FLAUTISTU- bass, CIPRIAN POP- chitară, ALEXANDRU BORŞAN - pian, IULIAN NICOLAU- tobe, vor fi protagoniştii unei seri de jazz de excepţie cu  BEATLES'N'JAZZ  –  12 mai 2017 ora 20:30 la CINEMA PRO.

BEATLES'N'JAZZ

 

          The Beatles a fost unul dintre grupurile a cărui muzică a fost cea mai influentă pentru era rock care a urmat Grupul a fost alcătuit din John Lennon (vocal, chitară ritmică), Paul McCartney (vocal, chitară bas),George Harrison (chitară solo) şi Ringo Starr (baterie). Ei au avut ca ţintă generaţiile de tineri rezultate de după al Doilea Război Mondial, în Anglia,SUA, etc.  Fără dubiu, "The Beatles" este unul din cele mai faimoase şi de succes grupuri în istoria muzicii rock, contorizând peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

 

Despre BEATLES’N’JAZZ

ADRIAN NOUR, artist cu un timbru vocal deosebit, cunoscut publicului din spectacolele “ROYAL FASHION”, musical urile “ROMEO ŞI JULIETA”, “FANTOMA DE LA OPERA”, “MY FAIR LADY”, sau participarea la cunoscutul show tv “Vocea României”, alături de  CĂTĂLINA BETA . o tânără talentată a noului val de interpreţi de jazz şi colegii lor instrumentişti, ADRIAN FLAUTUSTU- bass, CIPRIAN POP- chiara, ALEXANDRU BORSAN -pian, IULIAN NICOLAU- tobe, vor fi protagoniştii unei seri de jazz de excepţie.

 

https://youtu.be/yBHaR6XbxMA

https://www.youtube.com/watch?v=7e6zEM0sEbo

https://youtu.be/Rhk354esYs0

https://www.youtube.com/watch?v=4yp54S0lxbw