Beauty and the Beast  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Reprogramare spectacole Disney Beauty and the Beast


 


Bucuresti, 4 decembrie –  Reprezentația  Disney Beauty and the Beast de diseară, 4 decembrie, de la ora 20.00, se anulează. Reprezentația de mâine, sâmbătă, 5 decembrie, ora 10.00 la Romexpo, se reprogramează duminică, 6 decembrie, de la ora 09.30. Modificările survin datorită întârzierilor în transportul echipamentelor din Turcia către România – controalele sporite de securitate de la granițele Turcia–Bulgaria și Bulgaria-România afectând trecerea convoiului de camioane. Compania Broadway Entertainment Group își cere scuze spectatorilor pentru modificări și îi asigură că a depus  toate eforturile legale pentru prevenirea acestei situații .


 


Programul reprezentațiilor Disney Beauty and the Beast de la Romexpo se modifică astfel:


 


-          Reprezentația de sâmbătă, 5 decembrie, ora 10.00, se reprogramează duminică, 6 decembrie, de la ora 09.30 (acces de la ora 08.30). Locurile achiziționate se mențin. Spectatorii care nu pot participa la reprezentația reprogramată pot primi contravaloarea biletelor contactând rețeaua EVENTIM la adresa contact@eventim.ro.


 


-          Posesorii biletelor la spectacolul de astăzi, 4 decembrie, de la ora 20.00 pot alege să participe la spectacolul de mâine seară, sâmbâtă, 5 decembrie, ora 20.00. Locurile achiziționate nu se mențin. Relocarea se va face la intrare, în ordinea sosirii, pe baza biletului deja achiziționat, pe locuri din aceeași categorie de preț. Spectatorii au de asemena opțiunea sa solicite contravaloarea biletelor contactând rețeaua EVENTIM la adresa contact@eventim.ro.


 


Program final reprezentațiilor Disney Beauty and the Beast


-          Sămbâtă, 5 decembrie, ora 20.00 (acces 19.00)


-          Duminică, 6 decembrie , ora 09.30 (acces 08.30)


-          Duminică, 6 decembrie , ora 14.30 (acces 13.30)


 


Bazat pe filmul de animație cu același nume, musicalul Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani, în fața a peste 35 de milioane de spectatori. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile, și cu unele dintre cele mai mari încasări.


 


Biletele, cu prețuri între 84 și 330 lei, în funcție de distanța față de scenă, se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Vizitați www.eventim.ro pentru mai multe detalii.


 


Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1496659067295163/


 


DESPRE BROADWAY ENTERTAINMENT GROUP:


 


Broadway Entertainment Group este cea mai mare companie de distribuție teatrală din lume, care produce circulte internaționale și oferă spectacole de top pe piețe precum Orientul Mijlociu, Statele Independentedin Commonwealth, Asia Centrală și de Sud și America Latină. Producții anterioare: Fosse, Cats, Chicago – The Musical, Miss Saigon, Mathew Bournes Swan Lake, Priscilla Queen of the Desert, Gumboots, Slavas Snowshow, Bounce, Lady Salsa, Circus Oz, Lano and Woodley, Mums the Word, Rudy Coby, Shaolin Kung Fu Monks și Jerry Seinfeld World Tour.