BHW - BATTEN / HAMM / WACKERMAN  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

CHAD WACKERMAN PARASESTE TURNEUL BATTEN / HAMM / WACKERMAN


 


 


Din cauza unor probleme familiale insurmontabile, bateristul Chad Wackerman a fost obligat sa paraseasca turneul Batten / Hamm / Wackerman dupa doar trei concerte. A fost inlocuit cu Craig Blundell, un foarte apreciat tobosar din tanara generatie.


 


 


Craig Blundell este un instrumentist freelancer, producator, sound designer, compozitor si profesor si un adevarat ambasador al percutiei britanice. Este unul dintre muzicienii endorseri pentru Roland V-Drums si clinician international pentru brandurile Premier si Paiste. Este unul dintre cei mai ceruti instrumentisti la nivel mondial, fiind invitat sa inregistreze, in concerte live sau ca professor de master class. In afara de acestea, compune muzica pentru jingle-uri radio si industria publicitatii, produce si remixeaza pentru diversi artisti si label-uri sub presudonimul Dr oKtopus. In acest moment canta live alaturi de David Cross de la King Crimson si supergrupul de rock neo progresiv Frost* si este membru al grupului Pendragon.


 


Master class-urile sale continua sa primeasca recenzii uimitoare pentru constanta sa preocupare de a duce interpretarea instrumentala la un nou nivel si pentru ca este o continua sursa de inspiratie pentru tobosari datorita perspective sale unice si a creativitatii in interpretare.


 


Tot el este si producatorul "The Electronic Grooove Challenge" care este un must pentru toti profesorii si elevii care doresc sa-si imbunatatetasca ceasul interior si mentinerea tempo-ului.


 


Dupa primul concert alaturi de acesta, Stu Hamm a scris pe pagina sa de Facebook: “Craig Blundell si-a facut cu adevarat simtita prezenta! Ce profesionist! Ce groove!”


 


In acelasi timp Craig scria pe propria sa pagina: “Ce cantare… incredibili monstri sacri la maximum de potential. Sunt asa de fericit ca m-au invitat sa cant cu ei. O adevarata onoare!”


 


Ii veti putea vedea pe Jennifer Batten (Michael Jackson, Jeff Beck) si Stu Hamm (Joe Satriani, Steve Vai), alaturi de Craig Blundell si acompaniati de chitaristul Nazzareno Zacconi (Bumblefoot) pe 26 martie la Club Tribute din Bucuresti. Concertul deschide seria Music Masters Live – reprezentata de evenimente ale caror protagonisti vor fi artisti de cel mai inalt calibru din rock, jazz sau muzica clasica, performeri care au atins cel mai inalt nivel de virtuozitate cu instrumentele lor.


 


Biletele au preturi cuprinse intre 66 si 88 lei pana pe data de 25 martie (inclusiv).


Pe 26 martie (la intrarea in club) biletele vor avea preturi cuprinse intre 77 si 110 lei.


 


Concertul este organizat de Star Management sub egida Romanian Music Institute (RMI).


 


Star Management este o companie infiintata in anul 2004. De la infiintare, compania s-a axat pe proiecte inedite: a lansat primul site de booking online din Romania (ImpresarOnline), primul concurs privat de compozitie din Romania (Battle Of Songs), primul curs privat de Impresari Artisici si Organizatori de Spectacole. A coordonat promovarea unora dintre cele mai importante concerte internationale din Romania (Bon Jovi, Festivalul Sonisphere, Steve Vai, Patricia Kaas, Guns’N’Roses, prima editie Rock The City etc) si s-a ocupat de managementul si promovarea unor nume din prima liga a artistilor romani precum Sistem, Mandinga sau Holograf. Incepând din 2011, echipa Star Management a coordonat pentru Asociatia Star Education organizarea celui mai important turneu de festivaluri dedicate promovarii turismului istoric în România – „Pro Istoria Fest”.